Masum 210. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Ekim Pazar Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 210. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Ekim Pazar Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 210. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 210. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 210.bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 210.bölüm özeti

Masum dizisinde Modi ailesi haydutların elinde sıkışmış kalmıştır. Koki ve Urmila Modi Malikanesinin bodrumunda saklanırken Diğer Modi’ler Urmi’nin komşusunda haydutlarla birlikte kılık değiştirerek kalıyorlar. Ahem yemeğe uyku ilacı katar. Adamlar yemeği iştahla yedikten sonra uyuşurlar. Baş haydut Gopi’nin yüzünü görmek istediğini söyler ve elini omzuna atar. Ahem adamı tokatlar ve karıma benden başka kimse dokunamaz diye bağırır. Modi ailesi burada olanların saygısız olduklarını söyleyerek Urmi’nin evine geçerler. Orada polis Sukla vardır. Ahem ondan Koki’yi sorar. Sukla Koki’nin Modi evinde olmadığını söyler. Ahem endişelenir. Ahem Koki’nin iyi olup olmadığını merak ettiği için Modi evine gitmeleri gerektiğini söyler. Sukla, Ahem, Jigar ve Gopi Modi evinin bahçesinde bir ağacın arkasında Modi evini gözetliyorlar. Bu sırada baş haydut ve adamları da gelirler.  Baş haydut adamlarına Koki’yi sorar. Adamlar bu zamana kadar kimseye rastlamadıklarını söyler. Adam sinirlenir ve kaza olarak Preti cinayetinden yırttıklarını ancak Gopi’nin her şeyden haberi olduğunu bu yüzden Modi ailesini de toptan öldürmeleri gerektiğini belirtir. Urmi’nin evinde kalan ailenin de Modi ailesi ile akraba olduklarını ve kendisine atılan tokadın hesabını soracağını söyler. Ahem ve yanındakiler şimdi başlarının dertte olduğunu konuşurlar. Arka kapıya gitmeye karar verdiler. Koki, Urmi, Dawal ve Kinjal bodrumda sıkışmış kalmıştır. Bodrumda su borusunun patlaması üzerine her yer su ile dolar. Etrafta gezinen fareleri gören Kinjal korkarken Dawal onu güvenli bir yere götürür. Urmila elindeki telefonu çekmesi için gezdirirken yere düşürür. Koki ona kızarken sadece Tanri bize yardım edecek der. Gopi bodrum katını adamların bilmediğini söyler. Ancak oraya nasıl ulaşacaklar. Koki daha fazla dayanamadığın ve çıkıp etrafa bakacağını söyler. Ancak suyun içinde kablolar ve ölü fareler görünce ilerleyemez. Sukla olduğu yerden fırlar. Adamlar onu takip ederken Ahem ve yanındakiler bodruma hareket ederler. Ahem, Gopi ve Jigar bodrumda Koki ve yanındakilerle karşılaşırlar. Ahem içeri girmek üzereyken Koki onu elektrik konusunda uyarır. Ahem tahta bir merdiven getirir ve Kinjal ile Meti’nin karşıya geçmesini sağlar. Sırayla diğerleri de karşıya geçince merdiven kırılır.  Sukla haydutlardan kaçarken elindeki belgeleri düşürür. Sukla adamları atlatıp Modi ailesi ile buluşur ve belgeleri kaybettiğini açıklar. Ahem ona kızarken Sukla tek çarenin Gopi’nin ifadesi olduğunu söyler. Ahem Gopi’nin tehlikeye girmesine asla izin vermeyeceğini söyler. Sukla Gopi’nin sözünü hatırlatır. Karakolda müfettiş Preti olayının kapatılmasını ister. Preti için kazaya kurban gittiğini rapora yazmalarını ister. Sukla içeri girer ve Preti’nin cinayete kurban gittiğini söyler. Karakoldaki haydutların adamı ondan belge ister. Sukla ne diyeceğini bilemezken Gopi ortaya çıkar ve kendisinin şahit olduğunu söyler. Polis şok olurken Gopi’nin arkasında Modi ailesi belirir. Masum 18 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.