Masum 212. bölüm özeti ve fragmanı izle - 20 Ekim Salı Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 212. bölüm özeti ve fragmanı izle - 20 Ekim Salı Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 212. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 212. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 212.bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 212.bölüm özeti

Karakol haydutları Modi ailesini tehdit etmeye devam ediyorlar. Ertesi sabah Sukla ve Preti’nin ailesi Modi evine gelirler. Preti’nin ailesi Gopi ve ailesine teşekkür ederken Sukla ailenin Preti hakkında şikayetçi olacağını söyler. Bunun için bir form imzalarken buldozer sesleri gelmeye başlar. Aile hep birlikte kapıya çıkarlar. Niki buldozerlerin Modi evini yıkacağını öğrenince çok mutlu olur ve Savita’ya haber verir. Avukatlar Modi evinin yıkılmasını ister. Buldozer Niki’nin evine doğru ilerlerken herkes şaşırır. Niki buldozerin önüne geçmeye çalışırken avukatlar buldozeri durdurur. Buldozer sürücüsü Niki’nin duvarında yazan Modi evi tabelasını gösterirler. Urmila kıs kıs gülerken Niki bunu yanınıza bırakmayacağım diye tehdit savuruyordur. Buldozer yönünü Modi evine yöneltir. Urmi ayağı kayıp yere düşünce buldozerin önüne gelir. Herkes onu takdir ederken Urmi ayağa kalkarsa Niki ve Savita’nin onunla dalga geçeceklerini düşünerek ayağa kalkamaz. Ahem ve yanındakiler el ele tutuşur ve buldozerin önüne kalkan olurlar. Savita ve Niki de onlara dahil olarak herkesi şaşırtlar. Niki olayı öğrendiğini söyleyerek Gopi’yi destekleme kararı aldığını durumu Savita’ya da anlattığını belirtir. Raşi buldozerin benzin hortumunu çıkarır. Buldozer harekete geçmek ister ancak ilerleyemez. Benzin hortumunu kontrol eden sürücü akşama kadar tamir edileceğini söyler. Modi ailesi komşularından yardım isterler ancak haydutlar çok güçlü oldukları için kimse yanaşmaz. Koki ve Gopi haydutların başı ile görüşmeye giderler. Gopi şikayetini geri alacağını söylese de adam onları öldürmekle tehdit eder. Bu sırada Ahem konuşulanları gizlice telefonuna kaydeder. Ahem kaydettiği görüntüleri halka göstererek onlardan yardım ister. Halk yardım etme sözü verir. Ertesi gün Modi ailesi kalabalık bir grubu görünce şaşırırlar. Gopi herkese haydutların Preti’yi nasıl öldürdüklerini anlatır. Koki de Hindistan’da kadınların tecavüze uğradıklarını ve 2. sınıf insan muamelesi gördüklerini, şimdi dur demezlerse kendi kızlarına da sıra geleceğini söyler. Bu sırada buldozer sesi yeniden duyulur. Halk avukat ve sürücüleri döverken Gopi biz onlar gibi değiliz diyerek engel olmaya çalışır. Haydutların başı da dayaktan nasibini alırken Sukla bir müfettiş ile gelerek baş haydudu tutuklar. Modi ailesi bu belayı da atlatırlar. Urmile ve ekibi evlerine geri dönerler. Urmila Dawal ile Kinjal’in arasını açmak için yeni planlar yapar. Kinjal Dawal için yiyecek hazırlarken Urmila yağ şişesini açıp banyoya bırakır. Dawal Kinjal diye bağırırken Urmila kıyametin kopacağını düşünerek sırıtır. Kinjal ne oldu diye banyoya girer. Dawal şişeyi açık bıraktığı için Kinjal’i azarlarken Kinjal yere dökülen yağ yüzünden ayağı kayarak yere düşer. Kinjal ve Dawal birbirlerini suçlayarak ayrılırlar.
Raşi’nin giydiği elbise Koki’nin tepkisini çeker. Ona şalvar kamez getirir ve onu giymesini ister. Raşi bunun içinde rahat edemeyeceğini düşünüyor. Modi ailesi laddo yaparak Urmi’nin mahallesine teşekkür için gidecekler. Kinjal ve Dawal arasındaki tartışmalar devam ederken Modi ailesi kapıyı çalar. Urmi Modi ailesinin Dawal ile Kinjal’in arasını düzelteceğini düşünür. Koki içerde Kinjal’in bağırdığını duyduğunu söyler. Urmi banyoda kaldığı için bağırdığını söyler. Raşi Kinjal’in birsinden dayak yemiş gibi göründüğünü söyler. Kinlaj düştüğünü anlatır. Gopi’nin dağıttığı laddolara Dawal ve Kinjal aynı anda el atar. Ancak ikisi de ellerini geri çeker. Gopi bir şeylerin ters gittiğini düşünüyor. Masum 20 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.