Masum 217. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Ekim Pazar Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 217. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Ekim Pazar Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 217. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 217. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 216.bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 216.bölüm özeti

Diziseti'nin haberine göre Urmila Koki’nin attığı tokadı düşünür ve intikamını almak için yemin eder. Ahem ve Gopi Mira’nın doğum günü için sabırsızlanırken Ahem büyük sürprizler olacağını söyler. Urmi, Mira’nın doğum gününü mahvetmek için gizlice Modi evine girer ancak tüm Modi ailesi tarafından yakalanır. Koki buraya neden hırsız gibi girdiğini sorar. Urmila torunlarına bakar ve ağlamaya başlar. Onları görmek için geldiğini, normal şekilde girse izin verilmeyeceğini söyler. Koki ve diğerleri Urmi’ye inanmazken Mira Urmi’nin yanına gelir ve göz yaşlarını silerek kalmasını ister. Koki Gopi’den Mira’yı yatırmasını isterken Urmi’ye torunlarını gördüğü için evden gitmesini söyler. Raşi de aynı fikirdedir. Raşi Urmi’yi kapıya götürürken neden geldiğini sorar. Ondan yalanlarını bırakmasını ister. Urmi Mira’nin doğum gününü mahvetmek için geldiğini söylediğinde Raşi şok olur. Mira seni çok seviyorken nasıl bukadar acımasız olabileceğini sorar. Eğer Mira’ya bir şey olursa ömür boyu konuşmayacağını belirtir. Urmi evden ayrılır. Ertesi gün tüm konuklar Modi evine gelmeye başlarlar. Urmi de balok gibi şiş bir kostüm ile gelir ve herkesi güldürür. Urmi tüm çocuklarla birlikte bahçeye çıkar ve birlikte oynamaya başlar. Mira biraz geride kalır. Yavru bir köpeği bahçe kapısında görür ve onu takibe başlar. Modi ailesi Mira’nın ortada olmadığını anlar ve evin içinde onu aramaya başlarlar. Ancak Mira hiç bir yerde yoktur. Raşi annesini kenara çeker ve Mira’nın kaybolmasında bir ilgisi olup olmadığını sorar. Urmi olmadığını açıklar. Mira köpeğin peşinden koşarken evden iyice uzaklaşır. Modi ailesi ise Mira bebek için alarma geçmiştir. Mira bebek bir yere kadar gider ve köpeği kaybeder. Yerde bir kadına ait altın bir kolye görür ve onu alır. Ancak onu gözetleyen bazı adamlar vardır. Mira bebeğin elindeki Krisna kolyesi çok değerli bir kolyedir. Bir kadın Mira’yı görür ve onu servise bindirir. Anlayacağınız Mira ana okul servisine binmiştir. Kötü adamlar da peşindedir. Modi ailesi Mira’nın resimlerini herkese gösteriyor ve onu aramaya devam ediyorlar. Sonunda bir kadın onun okul servisine bindiğini gördüğünü söyler. Modi ailesi okula doğru harekete geçer. Mira bebek ise okula gelmiştir. Okul müdürü ve öğretmenler onun kendi öğrencileri olmadığını söylerken kötü adamlardan biri onun babası olduğunu söyleyerek almak ister. Okul müdürü ondan kanıt ister. Ahem ve tüm Modi okula gelmiştir. Koki Mira’yı sorar. Müdür onu babasının götürdüğünü söylediğinde herkes şoktadır. Koki tanımadığınız birine Mira’yı naslı verirsiniz diye tepki gösterse de müdür,adamın kanıt gösterdiğini söyler. Adamlar motora binip uzaklaşırlar. Ancak motor bir süre sonra bozulur. Adamlar motorla ilgilenirken Mira bebek ortadan kaybolur. Masum 25 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.