Masum 218. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Ekim Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 218. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Ekim Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 218. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 218. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 218. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 218. bölüm özeti

Diziseti'nin haberine göre Mira, her tarafta aranırken saman dolu bir kamyona biner. Mira bebek tek başına o kamyona nasıl bindi diye düşünedurun kamyon çoktan harekete geçmiştir bile. Mira tapınağa ulaşır ve arabadan inmeyi başarır. Gopi de aynı tapınağa dua etmek için gelmiştir. Mira ortalarda dolaşmaya devam ederken Gopi’nin dua ettiği yere kadar gelir. Ancak Gopi’nin gözleri kapalı olduğu için onu göremez. Mira bebek dua edilen yerin arkasındaki kapalı bölüme girer. Onu Urmila fark eder. Urmila kilitli bölüme girmek için Koki’nin sırtına basar ve Mira bebeği çıkarıp Gopi’ye teslim eder. Modi erkekleri de tapınağa gelirler. Ahem çocuğunu alır ve onu öper. Urmila içerde kaldığı için onu unuttuklarını söyleyerek çıkarmalarını ister. Jigar  onu nasıl çıkaracaklarını sorar. Koki çilingir bulmasını ister. Koki Mira’nın boynundaki altın kolyeyi fark eder ve hırsızların bu yüzden Mira’yı kovaladıklarını söyler. Ahem’den polise kolyeyi teslim etmesini ister. Mira ve Modi ailesi evlerine geri dönerler. Baa Raşi’ye Mira’nın geleceğinden emin olduğunu söylediği sırada Modi ailesi gözükür. Raşi Mira’yı kucağına alıp öperken Gopi Urmi sayesinde Mira’yı bulduklarını söyler. Raşi annesini suçladığı için ondan özür diler. Ahem Mira’nın pastasını keser ve doğum gününü kutlarlar. Modi ailesi bazı eşyaların eskidiği düşünerek marangoz çağırırlar. Marangoz eve eşi ve çocuğu ile gelir. Marangoz ve karısının hareketleri şüphe vericidir. Urmila midesinden kıvranırken Kinjal’den kiçidi yapmasını ister. Kinjal mutfakta su sızıntısını yapıncaya kadar oraya girmeyeceğini söylerken Dawal Urmi’nin kıvranmasına dayanamayarak Kinjal’den mutfağa girmesini istiyor. Kinjal Dawal’ın hatrına gireceğini söylüyor. Marangoz ve karısı evi yağmalamak için her tarafı kolaçan ediyorlar. Marangoz ve karısının evi yağmalamak istemesini Mira Gopi’nin telefonu ile dolaşırken yanlışlıkla kayıt düğmesine basarak ifşa ediyor. Gopi ve Ahem tamirattan dolayı salonda yatıyorlar. Gopi uykusu gelmediği için telefonuna bakarken marangoz ve karısını görür ve şaşırır. Ancak telefonun şarjı bittiği için şebekenin planından haberdar olamaz. Modi evine sırasıyla boyacılar ve su tesisatçıları da gelir. Ortak özellikleri birbirlerini tanıyor olmaları. Anlayacağınız bunlar yağmalama şebekesi. Raşi marangoz ve kadından şüphelenir ancak bunu kanıtlayamadığı için başta Koki olmak üzere azar işitir. Marangoz ve karısı bizden şüpheleniyorsanız evden gitmeye hazırız diye blöf bile yaparlar. Raşi de akıl hocası Urmi’yi arar ve her şeyi anlatır. Masum 26 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.