Masum 220. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Ekim Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 220. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Ekim Çarşamba Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 220. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 220. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 220. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 220. bölüm özeti

Diziseti'nin haberine göre Urmila ile Kinjal arasındaki gerilim artıyor. Olaya dahil olan Koki Urmi’nin Kinjal’i eve gönderme tehdidine ağır sözlerle karşılık veriyor. Mira’nın renkleri söylemesi evdekileri sevindirir. Raşi internetten sipariş ettiği spor malzemelerini Hetal ve Baa’ya gösterir. Hetal spor yapmasına gerek olmadığını söylese de Raşi yapacağını söyler. Bu sırada Urmi ile tartıştığı için eve sinirli gelen Koki Raşi’yi büyüklerine karşı çıktığı için azarlar. Raşi Urmi’nin yüzünden boş yere azar işitmiştir. Dawal ve Kinjal elektrik kesintileri için komşularıyla konuşurlar Dawal sorunları gidermeye söz verir. Dawal Urmila’dan özür dilemesini ister. Urmi özür dilemese bile kendisinin özür dileyeceğini belirtir. Kinjal de Urmi’nin kimseye iyi davranmadığını ve Dawal’ı üzdüğünü söyleyerek azarlar. Raşi annesini arar ve Koki’nin bir suçu olmamasına rağmen kendisini azarladığını söyler. Koki’nin Urmi yüzünden kendini azarladığını söyleyerek o da özür dilemesini ister. Urmi bir çok kişiden özür dilemek zorunda. Gopi Savita’nın çocuğu ile İngilizce konuştuğunu görür ve Mira’nın da konuşmasını ister. Urmi Koki’den özür diler ve bundan sonra Kinjal’e bir kaynana gibi davranacağını açıklar. Gopi Raşi’ye yardım ederken üzgündür. Raşi sebebini sorar. Gopi Mira’ya bir şeyler öğretmeye çalıştığını ancak başaramadığını, komşu çocukların okula gittikleri için daha iyi olduklarını söyler. Koki ve Hetal kulak misafiri oldukları için içeri girerler ve Raşi’ye sorunu sorarlar. Raşi Gopi’nin Mira’yı okula göndermek istediğini söyler. Koki Mira’nın daha çok küçük olduğunu söyler. Güvenmedikleri bir kişiye Mira’yı nasıl teslim edeceklerini sorar. Gopi öğretmene güvenebileceklerini söyler. Koki Ahem ve Jigar’ın beş yaşında okula gittiklerini ve çok başarılı olduklarını söyler. Ancak Mira daha bir yaşında. Raşi araya girer ve Mira’nın kendi yaşındaki çocuklarla oyun oynayacağını, kendisinin küçükken yaşlılarla kalmak istemediğini anlatır. Koki Raşi ile dalga geçerken Parag ve Hetal de Gopi’yi destekler. Koki Mira’nın okula gitmesine razı olur. Dawal, Urmi’nin zarara uğrayan komşularına para veriyor ve bundan sonra huzur içinde yaşamak istediğini söylüyor. Komşular mutlu olarak ayrılırken Kinjal Urmi’ye sert bir bakış atıyor ve hiç değişmeyeceğini belirtiyor. Urmi Dawal’ın bu kadar parayı nasıl biriktirdiğini sorar. Kinjal Dawal’ın kredi çektiğini söylüyor. Ahem ve Gopi Mira’yı okula teslim ederler. Gopi ayrılırken Mira ağlamaya başlar. Gopi kendini kötü hissetse de Mira’nın geleceği için buna katlanmak zorundadır. İlk gün Mira bebek okulda uzun süre ağlamış ardından uykuya dalmıştır. Mira uyanınca iştahla yemekleri tüketir. Koki şüpheyle yaklaşır. Gopi okulun 2. günü Mira’yı okula bırakır. Gopi Mira’nın suluğunu vermeyi unuttuğu için geri döner. Bu sırada öğretmen Mira bebeğe uyku şurubu vermek üzeredir. Gopi bu olaya şahit olur ve bağırarak içeri girer. Öğretmeni azarlar. Masum 28 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.