Masum 223. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Ekim Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 223. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Ekim Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 223. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 223. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 223. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 223. bölüm özeti

Diziseti'nin haberine göre Kinjal’in kreş işi elinde patlamıştı. Urmila kısa yoldan zengein olmak için saadet zinciri gibi bir plana dahil olmuştur. Kinjal de kreşten kazandığı kötü deneyimin ardından Urmi ile birlikte kısa yoldan zengin olmak için birlikte hareket edecektir. Koki babalar günü dolayısıyla Kinjal’i yemeğe davet eder. Yemek restoranda olacaktır. Koki karşısında Urmi ve sakallı adamı görünce şaşırır. Urmi sevinç çığlığı atarak Gopi’ye koşar ve sakallı adamın Gopi’nin babası olduğunu söyler. Başta Koki olmak üzere hiç kime Urmi’ye inanmamıştır. Urmi’nin yine sinsi bir plan yaptığını düşünüyorlardır. Koki bu zamana kadar Gopi’nin ailesinin öldüğünü söyleyen Urmi’ye asla inanmayacaklarını söyler. Adam ellerini katlayıp ağlamaya başlar. Ancak Ahem adam ve Urmi’den evi terk etmelerini ister. Adam ve Urmi kapı dışarı edilirler. Urmi kimsenin ona inanmayacağını anlar ve adamla birlikte ayrılır. Urmi adamı eve getirir. Kinjal adamı görünce şok olur ve çığlık atar. Bu adamı nerden bulduğunu sorar. Urmi bu adam Gopi’nin babası deyince Kinjal iyice şaşırır. Urmi’nin yeni şantaj planı olduğunu sorar. Adam üzülürken Urmi Gopi ve ailesini ikna edeceğini söyler. Ertesi gün Urmila kocası ile Modi evine yeniden gelir. Koki Urmi’nin yüzsüz bir şekilde yeniden gelmesine sinir olurken Urmi’nin kocası Jitibu Urmi’nin doğr söylediğini belirtir. 22 yıl önce meydana gelen sel felaketinde Gopi’nin ailesinin kaybolduğunu ve bütün aramalara rağmen bulunamadıklarını açıklar. Gopi’nin babasına çok düşkün olduğunu ve bıyıkları ile oynamayı çok sevdiğini söyler. Gopi’nin babası bu yüzden bıyıklarını kesmeden muhafaza ettiğini söyler. Ardından baba kız kucaklaşır. Gopi annesini merak eder. Adam daha sonra tanıştıracağını söylerken yüzündeki sevinç kaybolur. Ertesi gün babası Gopi’nin kız kardeşi Rada ve annesi ile birlikte Modi evine gelir. Gopi’nin annesi ve Rada birbirlerine bağlı bir şekilde çıkarlar. Gopi annesini görünce ona doğru koşar ancak annesi Mira’ya Gopi diye sarılır. Herkes bu hareket karşısında şok olurken Gopi’nin babası 22 yıl önce Gopi kaybolduğunda Mira bebek gibiydi. O günden sonra annen zihinsel bir bunalım geçirdi ve Mira yaşında kimi görse ona Gopi diye sarılıyor. Rada’nın da Gopi gibi kaybolmaması için onu bağlıyor diye cevap verir. Gopi annesine iyi bakıp iyileştireceğini söylüyor. Masum 31 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.