Masum 230. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Kasım Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 230. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Kasım Cumartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 230. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 230. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 230. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 230. bölüm özeti

Diziseti'nin haberine göre Raşi ile Jigar arasındaki uçurumun gittikçe artıyor. Raşi çantasına konan gazete haberlerinden dolayı zor durumda kalır. İkili sert tartışmalarını sürdürürken Ahem ve Gopi arayı bulmaya çalışır ancak hararet bir türlü düşmez. Raşi gazete kupürlerinin nereden geldiğini bilmediğini söyler. Urmila film yıldızlarının sahte çıkmasından sonra kocasından aldığı 20 000 lirayı boşa verdiğini anlamış ve bunu Madu’nun duymaması için kocasına yalvarmıştı. Ancak Madu bu gerçeği komşulardan öğrenmişti. Raşi nihai kararını vermiştir. Annesini arar anak telefon Jitu’da. Teefonu Urmi’ye vermek üzereyken Madu kapar ve Urmi’nin akşam ki şenliklere katılması için bu günden bazı işleri bitirmesi gerektiğini ve bu yüzden çok meşgul olduğunu söyleyerek telefonu kapatır. Madu kocasının parasını çar çur ettiği için Urmi’nin kıymet bilmesini istiyor. Navrati öncesi poja için Urmi ve Modi aileleri bir araya gelirler. Gopi güzel bir sari ile Raşi’ye gider ve bunu giyip inmesini ister. Rada süt için dışarı çıkınca köpeklerin saldırısına uğrar. Motorlu bir adam gelir ve Rada’yı kurtarır. Kaskını çıkaran adam Rada’yı etkiler. Bu adam Kinjal’in eski sevgilisi Umang. Rada’yı evine bırakan Umang Ahem’in Anita’yı nasıl terk ettiğini hatırlıyor. Raşi son anda mandire iner ve Ahem ile Gopi’yi rahatlatır. Raşi boşanacağını açıklamayı düşünüyor. Koki dandiya oynamayı teklif eder. Raşi Jigar ile oynamayacağını söyler ve herkesi şaşırtır. Gopi endişe ile bakarken Raşi geleneksel bir oyunu tek başına oynayacağını söyler. BU oyunu üniversitede öğrenmiştir. Kafasında yanan bir testi ile oyuna başladığında Jigar dahil herkes güler. Urmi övünmeye başlar. Urmi Madu’yu küçük duruma düşürmek için masanın altına girer ve sarisini çeker. Ancak yanlışlıkla Rada’nın sarisini çekmiştir. Dengesi kaybolan Rada Raşi’nin üzerine düşer. Raşi düşmek üzereyken Jigar tarafından kurtarılır. Akşamında Gopi Rada’nın yanına gider ve daha önce uyardığı halde Raşi ve Jigar’dan ayrılmadın diyerek onu evden göndereceğini söyler. Rada masum olduğunu söylese de ihale ona kalır. Rada geç saatte annesini arar ve elbisesini birisinin çektiğini ve bu yüzden dengesini kaybettiğini söyler. Madu da Koki’yi arar ve Rada’nın anlattıklarını söyler. Koki erkenden eve gelmesini ister. Bu işi çözeceklerini söyler. Ertesi gün ki pojaya Madu ve Urmi gelir. Madu Koki ile konuşmaya gidince Urmi de gitmek ister. Ancak Koki yalnız konuşacağını söyler. Urmi onları küçük balkona çıkarak dinlemeye çalışır. Madu Rada’nın suçsuz olduğunu söylerken Koki bunu ortaya çıkaracaklarını söyler. Jigar Urmi’nin balkonda ne yaptığını sorar. Urmi hava aldığını söylerken Jigar içerde klimaların çalıştığını söyler. Urmi havanın daha güzel olduğunu söyler. Jigar şaşkın bir şekilde içeri gider. Jigar ile Raşi arasındaki buzlar erimiştir. Rada dışarı çıkar ve yeniden Umang ile karşılaşır. Masum 7 Kasım Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.