Masum 238. Bölüm Fragmanı İzle - 15 Kasım Pazar

Masum 238. Bölüm Fragmanı İzle - 15 Kasım Pazar
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 238. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 238. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 238. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 238. bölüm özeti

Dizicenter.net'in haberine göre Urmila sarı renkli elbisesi ile merdivenlerden aşağıya inmesi ile başlar. Navrati şenliklerin bir kısmımda Rajpalnagar da yapılmaktadır. Urmila da pahalı bir elbise ile herkesin dikkatini çeker. Normal da geleneksel müziklerin çalınması gerekirken daha modern müzikler çalınmaya başlayınca Kokila rahatsız olur. Ancak Ahem ile Gopi arasında neyin olduğunu öğrenmek için adeta kendi kendine “sık dişini” der. Urmila da Pajpalnagar’a film yıldızlarının geleceği için bu müziği çaldıklarını açıklar. Ahem ile Gopi Raşi ile Jigar’ın hala birbirine nefret ile baktığını görür. Ahem Daval’in dükkanına ikisini kilitlemenin iyi bir fikir olduğunu söyler. Urmila da komşularına hava atıp, film yıldızlarının yakında geleceğini söyler. Komşuları ise Amitabh Bachchan ve Salman Khan’ın Rajpalnagar’ı ziyaret edeceklerinden çok memnun olduklarını söylediler. Çok geçmeden kalabalığın arasında bir ses yükselir. “Oyuncular geldi! Koşun!” sözleri bir anda herkesi ayaklandırır. Bilen bilmeyen kapı girişine doğru koşar. İlerde üç kişi gözükür. Kokila ile Hetal gelen kişinin oyuncu olmadıklarını ama onlara benzemeye çalışan taklitler olduğunu düşünür. Gopi ile Ahem de Raşi ile Jigar’ı Daval’ın dükkanına kilitlemek için plan yaparlar. Urmila bu planları bozmak için hemen yukarı çıkıp, bugün gelecek meşhur oyuncuların gazete de yazan haberlerini kesip Raşi’in çantasına yerleştirir. Ahem Raşi’nin çantasını Daval’ın dükkanına koyar. Jigar ile Raşi Daval’ın konteynırdan bozma dükkanına girdiğinde Ahem kapıyı kilitler. İçeride Raşi ile Jigar tartışır. Raşi bebeğin altını değiştirmek için çantayı açtığında Urmila2nın koyduğu gazete parçaları yere düşer. Jigar gazeteleri görünce daha da sinirlenir. Başka biri konteynırın kapısını açar. Jigar ile Raşi içerinden daha sinirli ve birbirinden daha da nefret ederek çıkarlar. Bu durumu gören Ahem ve Gopi’nin morali bozulur. Gelen aktörler dandinya dansı edip giderler. Ahem ve Gopi ikilinin daha da kötü olması karşısında ne yapacaklarını bilemezler. Urmila’nın bir yanı Raşi’nin boşanmasını isterken, bir yanında boşanmasını istiyor. Modiler konağa döner. Raşi ile Jigar gazete kağıtları meselesi yüzünden kavga etmeye başlar. Laf sonunda boşanmaya gelir. Raşi nafaka peşinde olmadığını açıklar. Ahem ve Gopi ikilinin kavga etmemesi konusuna ikaz eder. Ahem ile Gopi konuşurken Kokila odaya gelir. Raşi ile Jigar’ın birbirine karşı yüksek sesle konuşmasını yanlış anlayan Kokila Ahem ile Gopi’nin birbirine karşı bağırdığını zannedip yanlarına gider. Neden birbirlerine bağırdığını sorar. Gopi de bağırmadıklarını sadece konuştuklarını söylese de Kokila Gopi2ye “Yanal söyleme. Bağırdığınızı duydum” der. Ahem de ortamı yumuşatmaya çalışır. Urmila filim yıldızlarını taklit eden kişilere 20.000 Rupi parasını Jajantihilal’den almıştır. Bu durumu Madhu’dan saklamak istese de Madhu gerçeği öğrenip Urmila’ya kızar.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.