Masum 241. Bölüm Fragmanı İzle - 18 Kasım Çarşamba

Masum 241. Bölüm Fragmanı İzle - 18 Kasım Çarşamba
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 240. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 241. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 241. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 241. bölüm özeti

Kokila'nın konuşması ile başlar. Kokila şah evinde bulunan Raşi dışında ki kişilere ertesi gün Lakshmi Puja kutlamaları yapılacağını ama kendileri Modi konağında olamayacağını söyler. Tam da bu sırada içeri Ahem ile Gopi girer. Gopi herkese güvence verip, Raşi’yi Modi konağına geri getireceğin söyler. Modi ilesi ile Şah ailesi konuştukları sırada Raşi solgun yüzü ve bitkin bir halde yanlarına gelir. Herkes konuştukları konuyu kapatır. Raşi kendisini çok yorgun hissettiğini söyler. Gece tam uyuyamadığı için Raşi2in bu halde olduğunu düşünen Kokila, Raşi’yi Kinjal’in odasına uyuyabileceğini, Kinjal’in de yerde yatmasını söyler. Jigar annesini arar. Hetal da laf arasında kendilerinin iyi olduğunu ama Raşi’nin hasta olduğunu söyler. Jigar ise hiç ilgilenmiyor gibi yapıp telefonu kapatır. Kinjal de kendi odasını Raşi’ye verdiği için sinir olur. Daval ise eşini şu sözlerle ikaz eder. Raşi Kinjal’in odasında halsiz bir halde yatar. Gopi Raşi’ye süt getirir. Lakin Raşi’nin sütü kaldıracak hali yoktur. Zorla da olsa sütü alır. Ancak Kinjal’in yatağına sütü döker. Raşi istemeyerek oldu. Elimden kaydı dese de Kinjal’in öfkesinden kurtulamaz. Jigar bir kaç gün içinde yaşadıklarını düşünüp, sonunda inadını kırıp Şah evine gitmeye karar verir. Gece vakti eve gizlice girer. Herkesi sefil bir halde gören Jigar’ın canı çok sıkılır. Raşi ise çocukları ağladığı halde ayağa kalkacak hali kalmaz. Gopi ışığı yakıp Raşi! diye seslenir. Ancak Raşi’den ses yoktur. Gopi herkesi uyandırıp, acil doktur çağırmaları gerektiğini söyler. Gopi dışarıda yatan Ahem’e doktor getirmesini, Raşi’nin durumunu kötü olduğunu söyler. Bunu duyan Jigar hemen Raşi’nin yanına gider. Jigar Raşi’nin elini tutar. Doktor getireceğini, sabretmesini ister. Doktor Şah evine gelir. Sivrisinekten bulaşan bir hastalığa yakalandığını söyler. Ateşi düşmezse hastaneye kaldırmaları gerektiğini söyler.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.