Masum 250. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 27 Kasım Cuma

Masum 250. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 27 Kasım Cuma
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 250. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 250. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 250. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 250. bölüm özeti

Kinjal’in Urmila’ya Kokila’nın çağırdığını söylemesi ile başlar. Urmila küpesini sakladığı yerde olmadığını fark ettiği için panik olur. Kinjal de “Eğer gitmesen Kokila annem buraya senin yanına gelecek” deyince, Urmila mecburen Modi konağına Daval ve Kinjal ile birlikte gider. Urmila Modi konağına girer girmesi Kokila’nın elindeki kayıp küpesini görünce şok olur. Daha Kokila bir şey demeden “Ben katil değilim. Umang’ı ben öldürmedim” diye yalvarır. Urmila da neden Modi konağına Umang’ın odasına girdiğini anlatır. Umang’ın altınlarını soymak için odaya gittiğini ama birisinin geldiğini duyunca saklanmak zorunda kaldığını, bu sırada küpesini yere düşürdüğünü söyler. Kokila Umang’ın odasına gelip onu öldüren kimin olduğunu sorar. Ancak Urmila korkudan saklandığını ve kimseyi görmediğini sadece Gopi ile Umang’ın kavga ettiğini balkonda terasta duyduğunu söyler. Korkudan terasa saklandığını bu sırada Gopi ile Umang’ın kavga ettiğini söylemesi, Gopi’yi katil damgasına bir adım daha yaklaştırır. Radha da aynı evde. Gopi de doktor raporu ile Modi konağında. Radha bu fırsatı değerlendirip, Umang’ın büyük portesini yapıp, Gopi’nin odasına götürür. Gopi’ye katil diye bağırır. Raşi Radha’yı evden kovmaya çalışır. Lakin Kokila buna müsade etmez. Bu arada polis elinde katile ait olduğunu bildiği saat ise Kinjal’in saatidir. Ancak Kinjal saatini Modi konağın da unuttuğunu düşünse de bir türlü onu bulamaz. Kokila da polisin elindeki saatten bahsedince Raşi de Kinjal’in Umang’ı öldürebilme ihtimalini Daval’a anlatır. Olay iyice Arap saçına dönmeye başladı. Kinjal sütü kaynatır ve bu sırada kendini yakar. Urmila da gelip Kinjal’e kızar. Kinjal de sinirini Urmila’dan çıkarır. Daval ikiliyi arılaştırdıktan sonra Umang’ı Kinjal’in öldürme ihtimali aklına gelir. Kinjal’i hapse girmemesi için kendisini feda eden Daval, kendi mendilini ve yüzüğünü olay yerine bırakıp, olay yerinin deformasyona uğrağını polise gizli numaradan ihbar eder. Polis Umang’ın öldürüldüğü odayı yeniden inceler. Bu sırada Kokila Daval’in mendili ve yüzüğünü görünce polisten önce alıp, büyük bir felaketi önler. Polis de olay yerinin bozulmadığına kanaat getirip evden ayrılır.




Masum genel konusu

Rada Gopi’yi öldürmeye karar verdi. İlk denemesi Ahem yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı. Urmila Kinjal ile Dawal’ın arasını açmak için elinden geleni yapıyor. Kinjal Dawal’ın gömleğini ütüler. BU sırada mutfağa gider. Urmila bunu fırsat bilerek ütüyü elbisenin üzerine bırakır. Dawal odasına gelince elbisesini yanmış görür ve Kinjal’i çağırır. Kinjal ütüyü kenara koydum derken Urmila gelir ve onu dikkatsizlikle suçlar. Çocukların eğlenmesi için Modi ailesi hazırlık yaparken Ahem de etrafı içleri çikolata dolu balonlarla evi süsler. Rada da içi cam kırıklar ile dolu bir balon hazırlar. Ahem yerde büyük bir balon görür ve onu da baş köşeye asar. Savita torunlarıyla gelir ve gösteri başlar. Herkes dans ederken sıra Ahem ve Gopi’ye gelir. Balonun altında dans ederlerken Rada da balonu patlatmaya çalışır. Ancak başaramaz. Mira, Gopi’den en büyük balonu vermesini ister. Gopi balonu almaya çalışırken Rada sapanla balonu patlatır. Gopi’nin üzerine bir anda cam kırıkları düşer. Gopi’nin kolu kanar. İlk müdahaleyi Ahem yapar. Urmila Kinjal ile Dawal’ı ayırmak için yataklarının vidasını gevşetir. Elinde vidayla dolanırken Madu onu görür ve ne yaptığını sorar. Urmi bir şey söylemeden ayrılır. Rada Gopi’nin mehendisini(kına) yaparken Umang’ı düşünür ve sinirlenir. Gopi kına çabuk kuruun diye ısınmasını ister. Rada daha önce öldürücü bir madde karıştırdığı ısıtıcıyaı yakar. Isıtıcıdan çıkan duman yavaş yavaş Gopi’yi zehirlemeye başlar. Koki uzun zamandan beri Gopi’yi göremediğini söyleyerek kontrole gider. Gopi bayılırken Koki onu görür ve herkesi çağırır. Ahem yüzüne su döker ancak nafile. Rada pis pis sırıtırken Gopi gözlerini açar. Herkes onun çok yorulduğu için bayıldığını düşünürken Raşi Rada’dan şüphelenir. Gece 12'de Raşi’nin odasına tüm Modi dolar ve doğum gününü kutlar. Raşi doğum gününün unutulduğunu düşünürken böyle bir sürprize çok sevinir. Urmi’nin evi gece yarısı Kinajl’in sesiyle ayaklanır. Kinjal yatağın eskidiği için kırıldığını söyler. Madu onu Urmi’nin kırdığını söyler. Sabah odayı dikizlerken elinde vidalarla gördüğünü söyler. Aralarında tartışma çıkınca Dawal erkeklerin salonda birlikte yatacaklarını söyler. Urmi planının başarılı olmasından mutlu. Gopi hamile olduğunu anlar ve bunu bir sürprizle açıklamayı düşünür. Kinjal de hamile olduğunu Urmi’nin evinde açıklarken çok mutludur. Kinjal ve Urmi ailesi Modi evine gelirler. Gopi de sürprizini açıklamak üzeredir ve eliyle hamile işareti yapar. Kinjal onun yanına gelir ve hamile olduğumu nereden anladın diye ona sarılır. Tüm Modi Kinjal’i kutlarken Urmi rahatsız olur. Ahem ve Gopi Mira’nın evlendiğinde evden ayrılacağını düşünerek şimdiden üzülürler. Rada onların eksik yönünün Mira olduğunu düşünerek ona zarar vermeyi düşünüyor. Gopi hamile olduğunu Ahem’in yemek kabına koyar. Ancak yazının başına bir sürü iş gelir ve sonunda Meti’nin süpürgesiyle çöpe atılır. Rada Mira’yı çikolata ile kandırır ve onu depodaki ayağı kırık dolaba gönderir. Masum 22 Kasım Özeti sona erdi. 


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.