Masum 264. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 11 Aralık Cuma

Masum 264. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 11 Aralık Cuma
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam eden bölümleriyle haftanın her günü izleyiciler tarafından ilgiyle izlenen Masum televizyındaki yerini alıyor. Özellikle ev hanımlarının ve genç kızların ilgi gösterdiği yapımda neler yaşanacağı da merak konusu. Haberimizde Masum 264. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 264. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 264. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 264. bölüm özeti

Anneyle oğlun bu konuşmasını duyan herkes çok üzülürken, bir tek sevinen Radha olur.  Zira Radha Raşi’nin bulunması, Ahem ile evliliğine engel olacağını düşünse de artık Ahem de Radha ile evlenmek istediğini Gopi’nin gözleri önünde herkese  açıklamıştır.

Modi evinde  üzerine iftira atılan Gopi’ye karşı yapılan haksızlıklar bir yana, eski kocası Ahem Radha ile evlenmeye karar vermesine karşın, büyükanne Hetal ve Parag karşı çıkmaktadır.

Radha Ahem’in söylediklerinde gerçek olup olmadığını kanıtlamak için Ahem’in eline krem sürmeye gider. Lakin Ahem bunu kabul etmez. Yalandan ağlamaya çalışır . Ancak Ahem hiç oralı olmayınca, Radha Ahem’in kendisini sevmediğini bilse de sırf  Gopi’ye eziyet etmek için elinden geleni yapacağını söyler. Urmila’nın evinde Daval da Urmila’nın gönlünü almaya çalışır. Eline aldığı muzu soyup Urmila’ya vermek isterken, muzun kabuğunu yere atar. Bu sırada oradan geçmekte olan hırsızın ayağına takılıp, düşer. Tabii ki polisler de hırsızı yakalar. Hırsız giderken Daval’ınt yüzünden yakalandığını ve bunun intikamını almak için geri döneceğini açık açık söyler. 

Modi evinde  bayram hazırlıkları sürmektedir Raşi yaramaz ikizlerini, bayram süresince yaramazlık yapmaması konusunda ikaz ederken, ikizler yapacakları yaramazlıkların listesini yapar. Bu sırada zavallı Gül Kokila’dan dua almak için  yanına gider. Lakin kindar Kokila bunu asla müsaade etmez. Büyükanne Holi Bayramı’nda küskünlerin barışacağını, yanlış anlaşılmaların da ortadan kalkacağı bir bayram olmasını temenni eder. Tabii ki bu lafın nereye gittiğini çok iyi bilen Ahem ile Kokila büyükannenin bu sözlerine  aldırış etmez. 

Büyükanne ile Hetal, Gopi’nin yanına gelip bu bayram belki de son fırsatı olacağını, bu fırsatı çok iyi değerlendirmesi konusunda ona destek verirler. Gopi ise bu bayramı en iyi şekilde  değerlendireceğini dair söz verdir. Holi Bayramı başlar. Savitha mahallenin kadınları ile birlikte Modi evine gelir. Tabii bu arada Şah Ailesi de Modi evine gelmiştir. Savitha Gopi’nin de geri döndüğünü söyleyip ağız tadı ile hep birlikte Holi Bayramı’nı dışarıda kutlamak ister.

Ev halkı hep birlikte Savitha’nın bu teklifini kabul eder. Lakin hem Ahem, hem de Kokila Savitha’nın teklifine karşın çok sıcak bakmaz. Çevreden gelen ısrarlara dayanamayan Ahem, Holi dansını yapmaya başlar.

Evde tek bozguncu ve istenmeyen kişi olan Radha’ya karşı çocuklar bir araya gelir. Bu bayramda Radha’yı herkesin önünde rezil etmek için plan yaparlar. Urmila ile Radha’nın Bayram sırasında konuşmasını duyan Raşi de Radha ile Urmila arasındaki planı öğrenir.

Raşi annesine o plana dahil olduğu için kızar. Raşi Radha ya hiçbir zaman başarılı olamayacağını, Gopi ile Ahem her zaman bir ve beraber olması için elinden geleni yapacağını sözlerine eklerken, Radha açıkça tehdit eder. Artık kartlar dağıtılmıştır. Taraflar tarafını seçmiştir. Raşi ne olursa olsun Gopi’nin yanında yer alacaktır.

 Raşi annesine kızdıktan sonra Gopi ile Ahem’i bir araya getirmenin bir plan yaparlar. Ancak o da ne? Radha da bu plandan gizlice haberdar olur. Zira ikilinin konuşmasını gizlice dinlemiştir.

 Raşi geçen Holi bayramında Gopi ile Ahem’in birbirlerine yakınlaştığını, yine bu bayramda yakınlaştırmak için bir oyun tertipler. Çocuklara tatlı yeme yarışması yapılacağını Ahem ve Jigar’a söylemesini ve bu yarışmaya katılması için ısrar da bulunmasını söyler. Vidya ise uğraşmanın kime ve ne için olduğunu bilmek ister. Radha tatlıların arasına konacak olan içkinin karışmasını sağlayacak Jigar Ahem’e gidecek olan içkiyi  Radha’nın oyunu ile içmek zorunda kalır. Ahem tüm bunları fark edince, Ahem kendisine oynanan bir oyun olduğunu düşünür. Gopi’ye arkasından iş çevirdiği için herkesin içerisinde fırça atarak, bir kez daha der ki “Ben Radha’yı seviyorum. Onunla en kısa sürede evleneceğim” der.  

Tüm bu olanlardan habersiz olan Gopi ise Ahem’in bu yaptıklarına karşı canı çok sıkılır. Raşi Gopi’yi korumak istese de Ahem Raşi’ye aile meselelerine karışmamasını söyler. Vidya babasına kızsa da Ahem Vidya’a odasına gitmesini ister. 

Ertesi gün Gopi boşama kağıtlarını imzalayacağını Raşi ile paylaşır. Yakında Modi evinden de ayrılacağını sözlerine ekler. Raşi Ahem ile Radha’nın evlenmesin asla izin vermeyeceğini söyleyip, Gopi’ye moral verirken, Ahem de bağıra bağıra Radha ile evleneceğim söylese de Vidya anne ve babası kendisini hiçbir zaman düşünmediğini söyler.

Madhu Radha ile Ahem’in ile evlenmesini istemediğini bildirir. Radha’ya yeniden Şah evine dönmesini, kız kardeşinin evliliğini mahvetmemesini ister. Lakin Radha Madhu ile aynı olmadığını söyler. Urmila ertesi gün Ahem’i arayıp Gopi ile Ahem’in boşalmaması için bir plan yaptın söyler.

Radha ama erkenden bir telefon alır. Lakin arayanın kimliği belli değildir. Kokila ise tüm ailesinin güvenini yitirdiği için çok üzgün olduğunu söylemek üzere Tapınağa gelir. Dua ederken, Gopi’nin yaptıklarını da onun hatasını dua ederken anlatır. Bu sırada Radha da dua etme bahanesiyle tapınağa gelir.  Kokila Radha’nın sesini duyunca, arkasını döner. Lakin Radha Kokila’yı göremez. Radha ile Tirpti’nin konuştuğunu gören Kokila şok olur. Radha yakında Ahem ile Modi ailesini yerle bir edeceğini söyler. Bunu duyan  Kokila adeta küçük dilini yutar. Radha’nın  çenesi açılmıştır. Gopi’nin Meera’yı suya düşürdüğü o anları tek tek anlatıp, Gopi’nin ayağına taş attığını, Gopi de kayıp düştüğünü anlatır.

Kokila Radha’nın sözleri ile  şok olur.  Radha Meera’nın ölmediğini, tapınak da yaşadığını açıklar.  Bunu duyan Kokila beyninden vurulmuşa döner. Kokila  artık dayanamaz, İki hainin karşısına çıkıp, bunca zaman kendilerini kandırdığı için Radha’ya lanet eder. Bir daha Modi evinin önünden daha geçmesini istemez.

Ahem ile Gopi yeniden bir araya gelecek mi? Devamı Masum 265. bölüm özeti içerisinde bulabilirsiniz. Masum 264. bölüm özeti burada son buldu.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.