Masum 279. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 26 Aralık Cumartesi

Masum 279. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 26 Aralık Cumartesi
Hint dizileri arasında en uzun soluklu yapımlardan biri olan Masum'un yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayınlandığı her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımda bugün neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılmaya devam ediyor. Masum 279. Bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 279. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 279. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 279. bölüm özeti

Raşi ve Gopi’nin konuşması ile başlar. Hala Kokila ve Meera kayıptır. Gopi yeniden Modi ailesine gelmesini, Meera’yı bulması hepsi bir tesadüf olmadığını, şimdi Kokila ve Meera’nın başına gelen bu sıkıntılardan kurtulacağını söyleyip dua ederler. Gopi ve Raşi yeniden aramaya devam ederler. Modi konağında ise Parag çok üzgündür. Abisi onu teselli etmek için elinden geleni yapar. Dua edip sabırla beklemesini ister. Madhu da Hetal’i arayıp Gopi ile Kokila’nın bulunup bulunmadığını sorar. Hetal Gopi’nin bulunduğunu ama Hetal ile Kokila hala kayıp olduğunu söyler. Tirpti ve Radha yarı baygın halde olan Kokila’yı dağın tepesine kadar taşırken, Meera Kokila’yı görüp “babaanne” diye bağırır. Meera koşarak babannesinin yanına giderken, Radha da kendisini saklamak için Kokila’yı Tripti’ye bırakıp ağaçların arkasına saklanır. Raşi ile Gopi Meera’nın kaybolmadan önce son sözü “babaanne” diye bağırdığını söylerken, Hetal ile Urmila Radha’nın Şah evine gitmediğini öğrenir. Radha sonunda Tripti’nin yanına ulaşır. Tirpti “hem babanı hem de babaanneni öldüreceğim. Sonra sıra sana gelecek” deyip küçük kızla kavga etmek için Kokila’yı yere bırakır. Tirpti Meera ile kavga ederken, Radha da kimse görmeden kaçmayı planlarken uçurumdan aşağıya ayağı kayar. Son anda taşlara tutunur. Radha ölüm korkusu ile Tirpti’yi çağırır. Tirpti’nin dikkati dağılınca Meera Tirpti’yi itekleyip düşürür. Mera Kokila’yı ayağa kaldırıp bir miktar uzaklaşır. Bu sırada bir maymun Tirpti’ye saldırı. Meera Kokila’yı ağaçların arkasına saklayıp yardım edin diye bağıran ve sesi oldukça tanıdık gelen kişiye doğru gider. Radha tanıdık bir ses duyar. Uçurumun aşağısında taşa tutunmuş el görür. Mera hemen çevreden bulduğu ağaç dalını Radha’ya uzatır. Radha kendisine yardım eden kişiyi Tirpti zanneder. Tirpti ise maymunu alt ettikten sonra çevrede Kokila’yı arar. Sonunda Kokila’yı bulur. “Şimdi seni öldüreceğim” der. Tirpti Kokila’yı oradan alıp götürmek istese de tek başına kaldıramaz. En kolay ölüm uçurumdan atmak yada elektriğe çarptırıp yakmak arasında kararsız kalır. Sonunda elektrik ile öldürmeye karar verirken Meera da Radha’yı uçurumdan kurtarmaya çalışır. Lakin hala Meera Radha’nın yüzünü göremedi. Tirpti elektrik direğini Kokila’nın üzerine düşürmeyi çalışır. Sonunda elektirik direği ve düşer. Kokila yüksek gerilime kapılır. Meera Radah’nın yüzünü görmede Kokila’ın “Meera” diye acı içinde bağırdığını duyar. Meera aşağıya uzattığı dalı bırakır. Radha kurtulmayı başarır. Meera babaannesinin yanına giderken, Tirpti onu yakalar. Tripti, Meera’nın saçını tutar. Kokila’yı öldürdüğünü, şimdi onu da öldüreceğini söyler. Bu sırada Raşi ve Gopi olay yerine gelince, Tirpyi kaçar. Ancak Meera Radha’nın kaçtığını görür. Masum 279. bölüm özeti burada son buldu.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.