Masum 283. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 30 Aralık Çarşamba

Masum 283. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 30 Aralık Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yapım bugün de binlerce kişiyi ekrana kilitleyecek ve yarın için araştırmalara neden olacak. Her bölümüyle yeni bir heyecan yaşatan dizide yaşanacaklar merak konusu. Sizler için derlediğimiz haberde Masum 283. bölüm özeti ve fragmanı bulunmaktadır. Hindistan'da daha önce yayınlandığı için ilerleyen bölümlere dair yorumlu özetleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 283. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 283. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 283. bölüm özeti

Urmila’nın Şah evinde restorana gitmek üzere hazırlanması ile başlar. Kinjal ayda-yılda bir defa restorana gidecek olan Urmila ile dalga geçer. Bu sırada içeri Pooja girer. Kapıda Urmila ile çarpışır. Pooja tatlı getirdiğini söyler. Urmila yine hava tarak “Ben restorana gideceğim. Orada randevum var” diyerek dışarı çıkar. Pooja Madhu’yu da davet eder. Madhu bir ara oturmak, tatlıdan yemek istese de Kinjal “O tatlısı sevmez” diyerek Madhu’yu yanında istemediğini açıkça dile getirir. Kinjal ile Pooja hemen hemen aynı yaşlarda. Bu nedenle Kinjal kolej günlerini hatırlar. Bir kaç dakika sonra içer Kinjal’in yakın arkadaşı Megha gelir. Birlikte muson taşını görmeye davet eder. Lakin Kinjal Pappu’yu yalnız bırakamayacağını söyler. Madhu Pappu’ya ben bakarım. Sen arkadaşınla gidebilirsin” dese de Kinjal evde sanki Madhu yok gibi davranır. Pojja Pappu’ya ben evde bakarım deyince Kinjal arkadaşı ile Muson taşını görmeye gider. Meera’nın okula kaydolabilmesi için 15 gün sonra yapılacak olan sınavı geçmesi gerekiyor. Gopi Meera’ya hızlı bir eğitim veremediği için eve ücretli öğretmen çağırır. Öğretmenin hal ve tavırlarını çocuklar hiç beğenmez. Bunun için iyi bir plan yaparlar.

Raşi sütçü ve çamaşırcının parasını restoran da arkadaşlarına ve annesi ile yemek için davet verir. Modi konağına hem çamaşırcı hem de sütçü gelir. Paralarını ister. Gopi de Raşi’nin verdiğini söylese de hem sütçü hem de çamaşırcı para alamadıklarını söyler. Kokila bu olayı öğrenir. Gopi Raşi’yi arasa da Raşi arkadaşları ile koyu sohbete daldığı için telefonu duymaz. Raşi artık yediklerin parasını ödemek için çantasını açtığında parasının olmadığını görünce şok olur. Sessizce Urmila’ya söyler. Urmila da “Aptal kızım kasanın anahtarını verdin. Şimdi beş parasız kaldın işte” Diye çıkışır.

Urmila eğer parayı ödemezlerse tüm bulaşıkları yıkamak zorunda olduğunu söyler. Raşi arkadaşlarına rezil olmadan restorandan çıkmanın yollarını düşünürken Urmila bir plan düşünür. Yemeği kendi saçını koyup, garsona yemeğin içinde saç çıktığını söyler.

Restoran müdürü oraya gelir. Aşçılarının saçı o kadar uzun olmadığını söylese de Urmila’nın cazgırlığı ile baş edemez. Yemeklerin ücretini iptal ettiklerini söyler. Raşi de derin bir nefes alır.

Gopi de sütçüye parasını kasadan alıp öder. Kokila da Raşi’nin çantasında para aldığını açıklar. Zira Raşi’nin yetimhaneye gitmediğini çok iyi bildiği, telefonda annesi ve arkadaşları ile konuştuğunu, restorana gittiklerini söyler. Öğretmen ile Mera ders çalışır. Ancak öğretmen çok katı birisidir. Meera su içmek istese de ona müsade etmez. Tolu ve Molu bunu fark edip öğretmene bir oyun yapar. Vidya öğretmene meyve suyu getirir. Bu sırada masasına ve koltuğuna karınca koyar.

Öğretmen masaya tekrar oturduğunda her yerini karıncalar yer. Öğretmen bunu Vidya’nın yapmış olduğunu düşünüp tokat atmak ister. Ancak Gopi öğretmenin elinin tutar. “Eğitim da dayak yok hoca!” (burayı ben abartım) diyerek Vidya’yı dövmesine engel olur. Öğretmen sinirle Modi konağını terk eder. Raşi eve geldiğinde, çantasından kimin para aldığını sorar. Gopi de sütçüye para vermek için aldığını söyler. (Kokila’nın suçunu üstlendi) Raşi sinirle aldığı parayı neden kendisine haber etmedin diye kızarken, Kokila gelir. Raşi foyası ortaya çıkmasın diye oradan uzaklaşmak isterken, Gopi Raşi’den mutfak işlerinde yardım etmesini emreder. Raşi hemen durumu Urmila’ya anlatır. Urmila da Raşi ile dalga geçer.

Pooja Şah evinde mum ışında harika bir sofra hazırlar. Ara ara Kinjal’in odasına gidip Daval’ın gömleğine dokunur. Madhu bunu fark eder. Akşam olduğunda Daval mum ışında ki sofrayı görünce mutlu olur. Lakin Kinjal sonradan gelindiğini görünce şaşırır. Sofrayı Pooja’nın hazırladığını öğrenir.

Sabah Modi konağında çocuklar okula giderken beslenme çantasına Gopi’nin ne koyduğunu sorar. Gopi de sağlıklı yiyecekler olduğunu söyler. Tolu ve Molu çikolata istediğini söyleyip ısrar eder. Gopi de bunu reddeder. Raşi çocuklara çikolata vermesini ister. Raşi ile Gopi’nin bu tartışmasını Kokila’nın gelmesi bitirir. Gopi evin yönetimi kendisinde olduğunu hissettirecek emirleri bir bir vermeye başlar. Raşi’ye Meethi ile birlikte kahvaltı hazırlamasını ister. Raşi sinirle mutfağa gider.

Urmila da bir yarışma hakkında kızı ile konuşmaya gelir. Hizmetçi gibi çalıştığını görünce, kızı ile dalga geçip ne kadar haklı olduğunu anımsatıp şöyle der. “yakında Gopi seni bu evden bir başına dışarı attırır. Bak gör dediklerim çıkar benim.” sözleri Raşi’nin kulağında hiç çıkmaz.

Çocuklar okul dönüşü sofrada muhallebi tatlısını görünce çok sevinir. Gopi çocuklara sabah ki sözünü dinledikleri için ödül olduğunu söyler. Raşi ise çocuklarını yanına çağırır. Lakin Tolu ve Molu muhallebi tatlısını yedikten sonra geleceklerini söylediğinde, Urmila’nın sözleri kulaklarında çınlamaya başlar. Raşi çocuklarını odasına götürür. Onlara çikolatalı dondurma verir. Çocuklar da diğer kardeşiler Vidya ve Meera ile paylaşmak ister. Lakin Raşi buna müsade etmez. Vidaya Tolu ve Molu’nun dondurma yediğini görür. Raşi hemen dondurmaları pencereden aşağıya atar. Vidya annesine durumu anlatır. Gopi Raşi’nin odasına gelir. Dondurma verip vermediğini sorar. Raşi de hayır der. Gopi Tolu ve Molu’nun kıyafetinde çikolata lekesi bulur. Henem Raşi’ye gidip çocuklara çikolata verip vermediğini sorar. Raşi gene reddedince Gopi Tolu ve Molu’nun kıyafetindeki lekeleri gösterir. Hetal de çocukların önünde Raşi’nin yalan söylemesine kızınca, Raşi de “beni de mi hapse attıracaksınız. Ben suç işlemedim” diyerek karşı çıkar.

Gopi Meera’ya ders çalıştırmak için onu evde ararken Meera evin içindeki tapınak da dua ederken bulur. Ders çalışmak istemediğini duyan Gopi çok üzülür. Kızı ile bu konu hakkında konuşsa da kararını değiştiremez. Zira Urmila Meera’nın aklına girmiş, türlü türlü laflar ettiği için Meera da ders çalışmaktan vaz geçmiştir. Ev halkı Meera’yı çalışmaya ikna etmeye çalışsa da başaramaz. Bu sırada yeni öğretmen Modi konağına gelir. Tatlı dili ile Meera’yı ikna eder. Akşam olduğunda Tolu ve Molu yeniden Raşi’den çikolata vermesini ister. Anca Raşi dişlerinin çürümeye başladığını, bunu ev halkı duyduğunda başının belaya gireceğini söyler. Tolu ve Molu zehir gibi akıllı. Çikolata vermezse ev halkına bu zamana kadar çikolata verdiğini söylemekle annesini tehdit eder. Raşi de “Bana bir söz verin” dediği sırada Jigar içer girer. “Ne sözü o” der. Raşi ve Çocuklar çok olur. Devamı Masum 284. bölüm özeti içerisinde bulabilirsiniz. Masum 283. bölüm özeti burada son buldu.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.