Masum 295. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 11 Ocak Pazartesi

Masum 295. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 11 Ocak Pazartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle en uzun soluklu Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'da yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. 300 bölüme giden yolculuğunda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 295. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 295. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 295. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 295. bölüm özeti

Kokila’nın çocuk odasında Pari ile çocuklara konuşması ile başlar. Pari’nin saçı başı dağınık gören Koki “burada ne oldu böyle” der. Pari çocukların kötü davranmasını şikayet ederler. Kokila da çocuklara özür dilemesi konusunda baskı yapar. Mecburen çocuklar da Pari’den özür diler.

Urmila sahtekar büyücünün yanına gidip, bir önceki gün dediklerini yaptığını0 söyler. Bu defa büyücünün yerinde onu eşi var. Lakin Urmila bunun fark etmez. Urmi kendi evindeki kasanın yerini ve anahtarını koyduğu yer tek tek söyler. Çocuklar odalarında Tolu’nun Pari’ye karşı davranışları konu olur. Çocuklar Pari’nin iyi biri olduğunu söylerken, Tolu ise onun kötü olduğunu söyleyip, tartışırken içeri Gopi girer. Çocuklar “Birinin hem iyi hem de kötü yanın var. Biz ne yapmamız lazım?” diye sorunca Gopi kötü yanın düzelmesi için yardım etmeleri gerektiğini açıklar. Pari Jigar’ı etkilemek için yaptığını Tolu mahvetti. Ancak hem Molu hem de Meera Pari’nin odasına gidip kendilerini affederse, Jigar ile aralarının yapmada yardım edeceklerini söyler. Molu babasının arayıp hasta olduğunu söyler. Ancak Tolu babasının arayıp Molu’nun yalan söylediğini açıklayınca, Jigar oğluna kızar. Pari telefonda jigar’ı arayıp akşam 6’ya kadar gelmediği takdirde ofise geleceğini söyler. Sahtekar dolandırıcı adam ile karısı Urmila’nın evine gidip kasanın yerini araştırmaya başlar. Bu sırada Urmila çıkıp gelir. Sahtekarı suç üstü yakalar. Kinjal’in sayesinde sahtekarı yakaladıklarını tek tek anlatır. Urmila bu zaman kadar verdiği parayı adamın cüzdanından alıp. Daval da polislerle birlikte gelir. Jigar saat 6 olmadan eve gelir. Pari Jigar’ın eve gelmesinden mutlu olduğunu söyler. Lakin Jigar parası bittiğini, Kokila’dan para almaya almaya geldiğini söyleyip, geri ditmeye kalkar. Pari yine türlü türlü oyun yapıp Jigar’ı göndermez. Jigar eve para almak için gelse de Pari boğazına bir şey kaçtı deyip Jigar’dan zorla su istemesi ve Jigar’ın bu saf halini kullanması Jigar’ın zoruna giderken Pari de Meethi’ye akşam yemeğini getirmesini, artık orucunu açtığını söyler. Hetak ve büyük anne Pari hakkında konuşur. Hetal Gopi gittikten sonra Ahem’in düştüğü durum gibi Jigar’ın bu duruma düşmesini istemediğini, Paridhi geldikten sonra Jigar’ın eve uğramadığını söyleyip, Paridihi Jigar’a uygun bir eş olmadığını söyler. Urmila Kinjal sayesinde sahtekar büyücüden kurtulur Jithu karısı Urmila’ya DAval ve Kinjal’i yeniden evine davet etmesi gerektiğini, aksi haklde yanlız kalacağını söyler. Urmila ise “Kinjal gelirse benim kurallarımı kabul etmek zorunda” der.

Paridhi çocuklara çikolata verir. Vidya “bize ihtiyacın mı var? NEdne çikolata veriyorsun. Bize bir iş mi yaptıracaksın” der. Bu sırada telefonu çalar. Pari telefonda panik halde konuşup “Modi konağında yer açmaya çalışıyorum. Yakında sözümü tutacağım” dediğini Gopi gizlice duyar. Paridhi’nin planını çok merak edip, bir an evvel ne yapacağının öğrenmek ister.

Gopi, kiminle konuştuğunu Paridhi’ye sorar. Pari Gopi’ye cevap vermek istemez. Vidya da Pari’nin kendilerine çikolata verdiği söyler. Bu sırada Hetal de oğlunun yanında. Jigar tüm dertlerinin sorumlusu olarak Paridhi’yi gösterir. Raşi’nin bu denli çabuk unutulduğunu, ancak kendisi Raşi’yi hiç ama hiç unutmadığını dile getir. Hetal ise Paridh’ye biraz zaman vermesini ister.

Jigar ertesi gün hazırlaması gereken raporun dosyaları Paridhi’nin kaldığı odada olduğunu fark eder. Kapıyı çalar. Lakin Pari gelen kişi çocuklar olduğunu düşünüp “Rahatsız etmeyin beni” diye bağırır. Jigar kapıyı açar mısın der. Pari sevinçle kapıyı açar. Jigar dolaptan dosya almaya geldiğini söyler. Ancak dolabın kapısı kilitlidir. Pari’ye anahtarın yerini sorar. Pari de oturduğu yastığın altında olduğunu söyler. Jigar banyonda bir kova su alıp Pari’nin kafasından aşağıya döker. Pari “çok romantiksin kocacığım” der. Jigar ise dosyaları alıp, hızla odadan çıkar. Hetal Jigarla konuştuktan sonra Kokila’nın yanına gidip, Paridhi’yi gelini olarak görmek istemediğini, oğlu ile bu konuyu derinlemesine konuştuğunu açıklar.

Pari arkadaşları ile gece eğlenmeye gider. Lakin kapıdan çıkamayacağını bildiği için pencereden kaçar. Dans ettiği yerde uyuyakalır. Pari giderken kendi penceresinin camını kırmıştır. Gopi bunu fark eder. Tabi evde olmadığı da ortaya çıkar. Ancak pari çok zeki. Tapınaktan gelmiş gibi yapıp herkesi gene kandırmayı başarır.

Paridhi sadece Modi ialesini değiş Şah ailesinin de desteği kazanmak için Urmila ile çıkar anlaşması yapar. Jigar ile evlendikten sonra Tolu ve Molu’yu Urmila’ya vereceğine dair güvence verir. Tek yapması gereken Jigar ile evlenmesine yardım etmesidir. Gopi de Paridhi Urmila’nın bir şeyler çevirdiğini fark eder. Gopi Pari’nin tapınağa gitmediğini, hatta tapınaktan getirdiği malzemelerin çoğu Urmila’ya ait olduğunu söyler. Kokila ile Gopi’nin konuşmasını UYrmila gizlice dinler. Daha sonra ilk defa gelir gibi yapar. Kokila Gopi2nin şüphelendiği konuyu Urmila’ya sorar. Lakin Urmila Pari ile yaptığı anlaşma nedeniyle Pari’yi açığa vermez. Yine yalan üstüne yalan söyler.

Urmila ile Pari telefonda konuşur. Urmila Jigar’ın gözüne girmesi için çok öneli tüyolar verir. Gopi bu sırada Pari2nin aldığı notları görür. Telefonda konuştuğu kişi kesinlikle Jigar’ı tanıyan biri olduğuna kanaat getirir.

Savitha İran’dan kedi getirdiğini söyleyip Kokila’ya hava atar. Çocuklar kediyi çok sever. Lakin Pari kediye alerjisi olduğunu söyler. Çocuklar bunu Pari’ye karşı koz olarka kullanır.

Çocuklar kedi ile oynarken kedi fare görü. arklısından gider. Çocuklar Savitha’nın kedisini kaybeder. Savitha kedisinin kaybolduğunu duyunca, polise kedisini çaldıkları için hem Kokila hem de çocuklar hakkında şikayette bulunacağını söyler.Pari çocukları hapse girecekleri konusunda korkutur. Molu ve Meera kendi tarafında olduğunu Vidya ile Tolu’nun da kendi tarafına geçmesini sağlar. Ancak kediyi bir türlü bulamazlar. Pari Urmila ile konuşup, aynı kedinin yenisini almayı düşünürler. Masum 295. bölüm özeti burada son buldu. Devamı Masum 296. bölümde sizleri bekliyor olacak.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.