Masum 306. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 22 Ocak Cuma

Masum 306. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 22 Ocak Cuma
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle en uzun soluklu Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'da yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 306. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 306. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 306. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 306. bölüm özeti

 Gopi Pari’nin Jigar’ı sevdiğini ve çocuklara iyi bir anne olacağını Jigar’a anlatmaya çalışıyor. Jigar Gopi’nin sözlerinden etkilenir ve dışarı çıkar. Öte yandan Vivan Pari’yi Jigar nişan CD’sini görünce seni evden kovacak diye tehdit eder. Rada onları dinler ve CD’lerin değiştirir. Pari CD’yi ele geçirir ve kontrol ettiğinde Raşi ile Jigar’ın evlilik CD’sini görünce şaşırır. Rada ise ele geçirdiği CD ‘de Vivan’ın Pari ile nişanlandığını görür ve Pari’yi ifşa etmeyi düşünür. Koki Gopi’yi Jigar’ı Pari konusunda etkilemeye çalıştığı için azarlar. Gopi Pari’nin Jigar için iyi bir eş olduğunu ve çocuklar için de iyi bir anne olacağını söyler. Koki Jigar’ın başına Pari’den bir şey gelirse sorumlusunun Gopi olacağını söyleyerek uzaklaşır. Vivan noel baba kılığında partiye geri döner. Rada elinde CD ile gelir ve Pari’yi evden çıkarmak istediğini ve elinde kanıtının olduğunu söyler. Pari Rada’nın elinden CD’yi alır ve diğer CD ile el çabukluğu ile değiştirir. Koki Pari’den CD’yi vermesini ister. Rada CD’yi çalıştırır ve Jigar ile Raşi’nin düğün videosunu görünce şaşırır. Koki Rada’yı azarlar ve odasına gitmesini ister. Pari Rada’nın yanına gider Vivan ile ilişkisini gizli tutarsa ne isterse yapacağını söyler. Koki onları birlikte görünce Pari’nin iki yüzlü olduğunu düşünür. Urmila inşaatçıdan bir telefon alır. Adam bir an önce evleri boşaltmalarını ister. Urmi ondan avans ister ancak adam inşaata başladığı zaman vereceğini duyar. Madu inşaatçının bir adamına buldozerle Urmi’nin pansiyonunu yok etmesini istediğini duyar ve bunu Urmi’ye söyler. Urmi yalan söylüyorsun diye bağırırken Kinjal hayatının yarısını burada geçirdin ve bir şey yapmıyorsun diye Urmi’yi azarlar. Dawal inşaat sahibinden para almasını önerir.

Jigar Pari’nin günlüğünü okur ve Gopi’nin haklı olduğunu düşünerek Pari’ye aşık olur. Hemen gidip duygularını anlatmak istiyor. Jigar Gopi’ye gider ve Pari’ye teklif edeceğini söyler. Gopi sevinirken Jigar ona sürpriz yapmak istediğini söyler. Gopi Pari’yi Jigar için dua etmesi için tapınağa gönderir. İnşaatçı adam yanında adamlarıyla birlikte gelir ve tahliyeye başlar. Pansiyondakiler buldozerin önüne yatarak engel olmaya çalışırlar. Urmi yaptığı hatayı anlar ve kiracılarla birlikte olarak adamların elinden imzaladığı belgeleri alır ve evlerinin yıkılmayacağını söyler. Pari tapınaktan gelir ve Jigar’ı sorar. Gopi onun arka bahçede olduğunu söyler. Pari giderken elektrikler kesilir. Pari Vivan ile karşılaşır ve onun Jigar olduğunu düşünerek duygularını anlatır. Vivan onu sevdiğini söylerken Pari ona sarılır. Jigar ise sürpriz için salona gelir. Elektrikler geldiğinde Modi ilesi ve Jigar Pari ile Vivan’ı sarılırken görürler. Pari Vivan’a sarıldığını görünce şok olur ve gerçeği anlatmaya çalışır. Ancak Vivan gerçek şu ki Pari benim eski kız arkadaşım der. Vivan Pari benim eski nişanlım, Pari benden gelmemi istedi ben de Ahem ile işi bahane ederek yanına geldim diyerek yalanlarını sürdürür. Ahem Pari’nin Vivan’ı eve getirtmek için çok istekli olduğunu hatırlar. Jigar odasına giderken Pari peşinden gitmek ister ancak Koki onu durdurur. Koki Pari’yi kolundan tutar ve dışarı atar. Pari’ye sadece Gopi inanıyor ancak Koki’yi karşısına alması gerekiyor. Koki Gopi’yi Pari ile konuşmaması hususunda uyarır. Vivan Pari konusunda rahatsız ettiği için Modi ailesinden özür diler ve evden ayrılır.

Gopi onun odasını temizlerken Jigar’ın ceketini bulur ve Pari’nin bir komploya gittiğini anlar. Pari’yi arar ve onunla buluşmak istediğini söyler. Pari otelde olduğunu belirtir. Ahem Gop’nin nerede olduğunu sorar. Koki çocukların odasına bakmasını ister. Meti Gopi’nin dışarı çıktığını söyler. Koki nereye gittiğini biliyorum der. Ahem onu alıp geleceğini söyler. Koki buna gerek olmadığını belirtir. Pari kapşonlu bir adam görür ve korkar. Bu sırada Gopi gelir ve kapşonlu adam kaybolur. Gopi Jigar’ın ceketinden bahseder ve Pari’ye güvendiğini söyler. Pari Vivan’ın çok tehlikeli bir psikopat olduğunu ve daha önce ayrıldığı kız arkadaşını tanınmaz hale getirdiğini anlatır. Masum 22 Ocak Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.