Masum 314. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 30 Ocak Cumartesi

Masum 314. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 30 Ocak Cumartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle en uzun soluklu Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'da yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 314. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 314. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 314. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 314. bölüm özeti

Polis Radha’yı tutuklamış ve Modiler’e haber vermişti. Radha karakolda gözetim altındayken Modiler de yola çıkar. Ancak yol bir türlü bitmek bilmez. Trafik yoğunlaşır. Pari, Rashi bebeğe zarar geleceğinden endişelenirken diğerleri de dualar etmeye başlar. Bu arada karakolda gözetim altında olan Radha bebeğini bahane ederek nezarete girmez. Bir şekilde kurtulma planIar düşünür. Nitekim Radha’nın fırsatta ayağına gelir. Gözetimi altında bulunduğu kadın memur geç olduğu için karakoldan çıkar. Karakolda tek kadın Radha kalmıştır. Rashi bebek acıktığı için ağlamaya başlayınca Radha polis amirine bebeğini emzirmesi gerektiğini söyler. Amir Radha’yı bebeği emzirmesi için odaya götürür. Diğer yandan Modiler ise hala yoldadır. Aksilikler bir türlü bitmez. Trafiğin ardından bu seferde araba arıza yapar. Jigar inip motorla uğraştıktan sonra araba tekrar çalışır. Modiler yolda zaman kaybederken Radha girdiği odadaki camı fark eder. Bu camdan kaçabileceğini düşünür. Odadan polis çıktıktan sonra raflardaki dosyaları indirir. Ardından tırmanan Radha camdan çıkarak karakoldan kaçmayı başarır. Bu arada Modiler karakola gelirler ancak Radha çoktan buhar olmuştur. Polis memurları da bu durumdan ötürü Modiler’den özür diler. Koki Rashi bebek için dua ederken herkes perişan haldedir. Pari gözyaşları içinde Rashi bebek için ağlar. Modiler, Radha’yı tekrar aramaya koyulur. Ancak Hindistan’ın kalabalık sokaklarında Radha’yı bulmak çok zordur. Koki bir ara Rashi bebeği duyduğunu sanıp Radha’ya çok yaklaşsa da Modiler onu bir türlü bulmayı başaramaz. Modiler bu durumdan çok yorulmuşlardır. Özellikle Koki yaşı itibariyle bu koşturmadan çok etkilenir.

Modi konağında ise Hetal’in aklı Kinjal’e gider. Hetal Kinjal’e ailesinin yanına gitmesini tavsiye etse de Kinjal bebeği bahane ederek konakta kalacağını söyler. Pappu annesini arayıp onu özlediğini söyler. Kinjal oldukça duygusal anlar yaşasa da Daval’ın attığı tokat yüzünden geri dönmemekte kararlıdır.

Bu arada Radha’yı arayan Gopi’nin başına ilginç bir olay gelir. Aramak için ormana kadar gelen Gopi, Koki ve Pari burada yılanlara eziyet eden iki adamla karşılaşır. Gopi hemen adamların yanına giderek duruma müdahale eder. Hayvanlara böyle zarar vermeyeceklerini söyleyerek onlarında birer canlı olduğunu anlatır. Ancak adamlar Gopi’yi anlamamazlıktan gelir. Bu arada Ahem ve Jigar’da gelince adamların tutumu değişir. Yılanları bırakıp giderler. Gopi ve Koki’de hayvanları tekrar doğaya salar. Bu arada beyaz saçlı ve sakallı bir keşiş bu durumu görür. Gopi’ye bu yaptığı davranıştan dolayı övgü dolu sözler söyler. Gopi bu ruhani adamdan başlarındaki belalar için dua ister. Adam’ın sözleri ise oldukça esrarengizdir. Özellikle Kokila bu sözlerden hiç hoşlanmaz. Keşiş kötülüklerin yok olması için iyilerin bedel ödemesi gerektiğini söylemiştir. Bu ileride Gopi’nin Radha’yı öldürmesine bir işaret diyebiliriz.

Konakta ise Daval ve Papu Kinjal’i görmeye gelirler. Kinjal, Daval ile tekrar tartışmaya başlar. Hetal ikiliyi böyle görünce şaşırır ve neler olduğunu sorar. Kinjal tüm olanları anlatır. Hetal Daval’ın Kinjal’e tokat attığını öğrenince şok olur. Bu arada Koki’nin giderek yorgun düşmesi nedeniyle arama çalışmalarına ara verilir. Bu arada Radha Gopi’yi arar ve ona bazı şartlar koşar. Bu şartlar bebeğin velayetinin Radha’ya verilmesi, gazetede bunların ilan olarak yayınlanması ve son olarak da yüklü miktarda para. Radha bu istekleri yerine gelmezse bebeği öldüreceğini söyler. Modiler, Radha’nın bir delilik yapmaması için bunu kabul eder.

Pari’nin ise aklına bir fikir gelir. Radha parasız olduğu için aşevlerini gezip onu orada aramalarını söyler. Jigar ile beraber aş evlerini gezerken Pari, Radha’yı bulur. Ancak Radha Pari’nin üzerine sıcak çorbayı döküp kaçmayı başarır. Radha Gopi’yi hemen arayıp olanlardan dolayı onu sertçe uyarır. Bu arada bebeği başıboş bırakınca dilenci kadın bebeği alıp kaçar. Radha bebeği aramaya başlar. Bebeği bulmaya yaklaşsa da dilencilerin saldırısına uğrayıp onu alamaz.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.