Masum 329. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 14 Şubat Pazar

Masum 329. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 14 Şubat Pazar
Her bölümü ile Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgi gören Masum'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın 7 günü yayınlanan yapım bugün de yine birçok gelişme ile ekranlardaki yerini alacak. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 329. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 329. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 329. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 329. bölüm özeti

Kinjal’in Gopi’yi evden atmak için yaptığı plan suya düşer. Kinjal Gopi ile Pari’yi konuşurken duyduğunu söyler ancak Koki Gopi’ye sahip çıkar. Kinjal gerçeği yakında ortaya çıkaracağını söyleyerek Koki’ye meydan okur. Koki senin gibi bir kız doğuracağıma taş doğursaydım diyerek tepkisi dile getirir ve meydan okumasını kabul eder. Koki Pari ve Gopi’ye meydan okumayı hatırlatır ve kazanmak zorunda olduklarını söyler. Gopi Ahem’i rahatsız etmek istediğini dile getirirken Koki Ahem Mansi’nin yanında 10 yıl kalmasına rağmen onunla nişanlamayı bile kabul etmedi diyerek Ahem’in Gopi’yi sevdiğini ima eder. Ahem bu sırada yanlarına gelir. Koki şimdi yandık diyerek endişelenirken Ahem kulağındaki kulaklığı çıkarır ve bir şey mi var diye sorar. Koki derin bir nefes alır. Bu arada Mansi Modi Konağına gelir. Mira neden sinirli olduğunu sorar. Mansi tüm akrabalarının yalan söylediğini belirtir. Onlarla konuşmak istemediğini söyler. Hetal ailemiz hakkında bu şekilde konuşamayacağını söylerken Mansi Ahem’in kendisini hiç umursamadığını söyler. Odasına gider ve kimseyle konuşmak istemediğini belirtir. Mira Vidya’yı arar ve Mansi’nin çok kaba konuştuğunu ancak onu Gopi’nin kışkırttığından emin olduğunu söyler. Vidya Gopi’nin bir şey yapmadığını söylerken Mira bir ses duyar ve bir dakika diyerek bir çocukla konuşur. Neden buraya geldiğini sorar ve gitmesini ister. Onları Vidya telefondan duymuştur. Mira’nın neyin peşinde olduğunu düşünür. Mansi Mira ile konuşmak ister ancak Mira konuşmayacağını söyler. Mansi tüm aile bireylerinin kibirli olduğunu düşünüyor. Mira dışarı çıkar ve taksinin içindeki bir adamla konuşur. Ondan rahatsız etmemesini ister. Tolu Molu motorla gezinirken Mira’yı görürler ve taksideki adamın rahatsız ettiğini düşünürler. Onlar gelince taksi uzaklaşır. Tolu Molu bir sorun var mı diye sorar. Mira kendi işlerine bakmalarını ister. Baa kocasının anma töreni için herkesi evde pojaya çağırır. Ahem evde olursa katılmayacağını söylerken Baa tapınakta olacağını söyleyerek Ahem’i ikna eder. Ahem pojaya gider. Mansi’nin poja sırasında Ahem ile oturma girişimi başarısız olur. Mira poja sırasında kimliği belirsiz kişi ile bir kere daha konuşur. Vidya onları görür ve Mira’a konuştuğu adamın kim olduğunu sorar. Mira adres sorduğunu söyler. Mira geri geldiğinde Ahem’i Gopi ile poja yaparken görünce şok olur. Mansi’yi öfke içinde yatıştırmaya çalışan Kinjal yeni bir planı olduğunu söyler. Öfkesi bir kat daha artan Mansi Kinjal’e fikirlerini istemediğini söyler. Ahem’in haklı olduğunu ve Mumbai’ye gitmesi gerektiğini söyler. Pari bunu duyar ve Gopi’yi bilgilendirir. Gopi Mira’nın anne olarak Mansi’yi gördüğünü ve dokunmamaları gerektiğini düşünüyor. Masum 14 Şubat Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.