Masum 330. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 15 Şubat Pazartesi

Masum 330. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 15 Şubat Pazartesi
Her bölümü ile Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgi gören Masum'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın 7 günü yayınlanan yapım bugün de yine birçok gelişme ile ekranlardaki yerini alacak. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 330. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 330. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 330. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 330. bölüm özeti

Mansi kendini odaya kilitlemiştir. Mira’nın hakaretleri sonunda odasından çıkmayacağını söyler. Mira’nın defalarca özür dilemesi de onu çıkarmaya yetmez. Kinjal Ahem’i arar ve Mansi’nin odadan çıkmadığını söyler. Ahem Kinjal’i yalancılıkla suçlar. Telefonu Mira alır ve Kinjal’in doğru söylediğini anlatır. Ahem Mansi’yi arar ve ondan eylemini sonlandırmasını ister. Mansi 10 yıl boyunca aynı evde yaşadıklarını ve ancak nişana bile yanaşmadıklarını, şimdi de kızlarının ondan uzaklaştığını söyler. Ahem işlerin düzeleceğini ve eski saygısını kazanacağını söyler. Şimdi kapıyı açmasını ister. Ahem telefonu kapatır ve Modi evine gider. Kapıdan Mansi diye bağırır ve içeri girmez. Mansi ev halkıyla birlikte aşağı inerken Ahem ondan eşyalarını toplamasını ve kendisiyle gelmesini ister. Mira bu duruma çok sevinir. Ahem Mansi’yi Urmi’nin evine getirir ve bundan sonra birlikte kalacaklarını belirtir. Mansi ona sarılırken Ahem zoraki karşılık verir. Gopi onları bu şekilde görünce üzülür. Vidya Gopi’nin Ahem’i rahatsız etmemesini ister. Gopi Mansi’nin başı ağrısı için ona masaj kremi getirir. Mansi gülmeye başlar ve buraya seninle savaşmaya geldim der. Ahem’i kandırmak için ağlama numarası yaptığını itiraf eder. Gopi ne pahasına olursa olsun Ahem’i ondan alacağını söyler. Gopi Mansi’nin planını Koki’ye söyler. Koki, Mira ve Vidya’ya 10 yıl boyunca hapiste kaldığını söylemelisin derken Gopi çocukların Ahem’i çok sevdiklerini ve gerçeği söyleyerek sevgilerini kaybetmelerini istemediğini anlatır. Vidya Gopi’nin 10 yıldır nerede olduğunu sorgulamaya başlar. Ancak kimseden doğru bir bilgi alamaz. Mansi Raşi’nin onu rahatsız ettiğini söyleyerek Ahem’in kaldığı odada kalmak istediğini söyler. Koki Urmi ile aynı yatakta kalabileceğini belirtir. Urmi Mansi uyurken onu tokatlar ve itekleyerek yerde yatan Ahem’in üzerine düşürür. Kokila Mansi’yi bu şekilde görünce terbiyesiz olmakla suçlar. Ahem Mansi’den dışarı çıkmasını ister. Vidya bahçede Hetal’i görür ve Gopi 10 yıl neredeydi diye sorar. Hetal Gopi’nin tedavi için yurt dışına gittiğini ve tedavisinin 2 yıl sürdüğünü söyler. Vidya geriye kalan 8 yıl Gopi’nin nerede olduğunu ısrarla sorar. Hetal büyük anneye ilaç vereceğini söyleyerek uzaklaşır. Hetal Pari ve torunlarına Vidya’nın Gopi’yi araştırdığını söyler. Kinjal onları duyar ve Mansi’yi arar. Vidya’nın gerçeği öğrenmesi halinde tüm planlarının çöpe gideceğini söyler. Mansi onu elde etmek için Vidya’yı kullanacağını söyler. Masum 15 Şubat Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.