Masum 331. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 16 Şubat Salı

Masum 331. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 16 Şubat Salı
Her bölümü ile Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgi gören Masum'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın 7 günü yayınlanan yapım bugün de yine birçok gelişme ile ekranlardaki yerini alacak. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 331. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 331. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 331. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 331. bölüm özeti

Kızlar depodaki dosyaları karıştırmış, Rashi’nin Gopi’nin kızı olmadığını ve hiç yurt dışına gitmediğini öğrenmişti. Diğer tarafta tüm olanlardan habersiz Gopi ise Koki’den eski eşyalarının içinde olduğu bir kutu alır. Gopi kutuyu açtığında içinde geçmişin anıları vardı. Bu anılar Gopi’yi eski günlere götürür. Gopi Radha’yı ve o zor günleri anımsar. Tabi ki geçmiş Gopi için acıdan başka bir anlam ifade etmez. Gopi gözyaşlarına boğulup ağlamaya başlar. Bu arada Koki Gopi’yi öyle  görünce yanına gelir. Onu sakinleştirmek ister. Tüm olanların sadece kötü bir kabustan ibaret olduğunu anlatır. Bu arada Mansi uzaktan ikiliyi görür. Bu durumu kendi lehlerine kullanacaktır. Bu amaçla Mansi Urmi’nin evini temizlemeye başlar. Ardından Vidya’yı arar. Vidya’ya temizlik yaptığını ve ona yardım etmesi için gelmesini söyler. Mansi’nin Vidya’yı çağırma amacı ona bir şekilde Gopi’nin anılarının olduğu sandığa ulaşmasını sağlamaktır. Mansi bu amaçla Vidya geldiğinde ona Gopi’nin odasını temizler. Vidya odayı temizlerken kutuyu bulur. Kutu da Radha’ya ait resimler vardır. Vidya ayrıca kutuda bir takım mektuplar bulur. Bu mektuplar Radha’nın Gopi’yi suçladığı ve onun katil olduğunu yazdığı itiraflar vardır. Vidya mektupları Tolu, Molu ve Mera’ya gösterir. Mera mektubu okurken herkes şok içerisinde kalır. Ayrıca mektuplarda Gopi’nin on yıl boyunca hapiste olduğu da yazılıdır.

Tüm gerçekler herkesi şoke ederken gençler elbette bunlara inanamaz. Bu amaçla kızlar Gopi’nin gerçekten hapiste yatıp yatmamasını teyit etmeye karar verirler. Böylece Gopi’nin 10 yıl boyunca hapiste yattığı gerçek olduğunu emin olurlar. Uzaktan olanları izleyen Kinjal ise oldukça mutludur. Mansi ile planları tıkır tıkır işlemiştir.

Gopi’nin yaptıklarını öğrenen Vidya bir an önce buradan gitmek ister. Vidya, Urmi’nin evinde herkesi toplayarak Gopi’ye hesap sorar. Herkese Gopi’nin10 yıl boyunca hapiste yattığını öğrendiğini söyler. Vidya, Gopi’yi Radha’nın katili olmakla suçlar. Kinjal ve Mansi’nin planıyla Gopi çok zor bir duruma düşmüştür.

Koki olanlara daha fazla dayanamaz. Gopi’nin düşündüğünüz gibi olmadığını herkese haykırır. Koki, Ahem’den gerçekleri anlatmasını ister ancak Ahem’in ağzını bıçak açmaz. Ahem çocukların Gopi’den nefret etmesini istediği için olanları anlatmak istememiştir. Koki Ahem’in böyle sessiz kalmasına Gopi’nin ise gözyaşları içinde yere çökmesine dayanamaz ve orayı terk eder. Kısaca Gopi’nin tüm bunları neden yaptığını kimse öğrenememiş Mansi ve Kinjal’in planı işlemiştir.

Elbette Kinjal durmak bilmez. Mansi’yi arar. Vidya’nın artık Gopi’den kesin olarak nefret ettiğini şimdi ise sıranın Mera’ya geldiğini söyler. Mansi bu işi halledeceğini söyler. Mansi bu amaçla Mera’ya duygu sömürüsü yapar. Gopi’nin bir gün onu da öldürmesinden korktuğunu söyler. Mera da çok yakında babasının onları alıp buradan götüreceğini anlatır.

Diğer yandan Koki ise Ahem’e küskündür. Onu odasından kovar. Koki, Ahem’e oldukça öfkelidir. Onu dövmeye kalkarak tüm güvenini yok ettiğini söyler. Diğer tarafta Tolu ve Molu’da Pari’den Gopi ile ilgili gerçekleri öğrenmiştir. Kinjal, Pari’yi engellemek istese de Pari gerçeği anlatır. Gopi’nin Radha’yı Modiler’i korumak için öldürdüğünü söyler. İkizler Gopi için düşüncelerinin yanlış olduğunu söyleyerek Pari’den özür diler.

Bu arada Koki ise kızların önünde Ahem’e demediğini bırakmaz. Bugün Gopi’ye Ahem’in yüz çevirdiğini ama geçmişte Gopi’nin Radha’yı öldürerek onları nasıl kurtardığını anlatır. Radha’nın Koki’yi dahi öldürmek istediğini ve ondan nasıl kurtulduklarını yüzüne vurur. Koki bu sözleri söylerken kızlar ve herkes şoke içerisinde onu dinler. Ahem ise tepkisiz şekilde durmaya devam eder. Ahem sizce gerçekleri anlatacak mı?




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.