Masum 332. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 17 Şubat Çarşamba

Masum 332. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 17 Şubat Çarşamba
Her bölümü ile Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgi gören Masum'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın 7 günü yayınlanan yapım bugün de yine birçok gelişme ile ekranlardaki yerini alacak. Yüzlerce bölümü geride bırakan yapımda neler yaşanacağı merak edilen yapımda bir kez daha seyirciler araştırmalara başladı. Masum 332. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 332. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 332. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 332. bölüm özeti

Vidya Gopi’yi katil olmakla suçlarken Kokila tüm gerçekleri anlatmış Ahem ise sessiz kalmıştı. Kokila her şeye rağmen Gopi’nin arkasında durmuştur. Diğer yandan Kinjal ise Mansi’ye akıl vermeye devam eder. Ona kızları etkilemeyi ihmal etmemesini söyler. Vidya babasına Kokila’nın anlattıklarının gerçek olup olmadığını sorsa da Ahem’den cevap alamamıştır.

Diğer yandan Gopi ise gözyaşlarına boğulmuştur. Kızları onu artık katil olarak biliyor ve herkes ona yüz çevirmiştir. Koki ise Gopi’ye güçlü olmasını her şeyin er ya da geç düzeleceğini söyler. Ancak Gopi’nin umutsuzluğu devam eder. Koki, Jigar ve Modiler tüm bu zorlukların düzelmesi için dua eder. Kızların tam tersi Tolu ve Molu Gopi’den özür diler. Gopi’yi haksız yere katil olmakla suçlamışlardır. Bu arada Mansi ise Vidya’yı ikna etmekle uğraşır. Ancak tüm uğraşlarına rağmen Vidya’nın aklındaki soru işaretleri dinmemiştir. Mansi Vidya’yı ikna edemediği için deliye döner. Öfkelenerek kapıyı sertçe çarpar.

Mansi’nin kapıyı sert kapatması elektrik aksamındaki kabloları kopartır. O esnada Gopi kabloların olduğu yerde ev işleriyle uğraşıyordur. Bir anda kıvılcımlar çakar. Gopi elektrik akımından habersizdir ve akıma kapılması an meselesidir. Bu arada Vidya durumu fark eder. Gopi’yi uyarmak için anne diye bağırır. Gopi ,Vidya’nın sesiyle kenara çekilirken Tolu akımı kapatır. Gopi yıllar sonra Vidya’dan anne sözünü duymuştur. İkili arasında oldukça duygusal anlar yaşanırken Vidya sonunda annesini kabul eder. Gopi gözyaşları dökerken anne kız birbirlerine sarılırlar. Kokila gördüğü tablo karşısında mutlu olurken Ahem öfkeli Mansi ise üzgündür.

Vidya Gopi’den özür dilerken babasına kızar. Gerçekleri ondan sakladığını söyleyerek Ahem’e baskı yapar. Ahem Gopi’yi suçlamaya çalışsa da Vidya babasına kızarak artık buna son vermesini ve Gopi’yi affetmesini ister. Ahem kızının sözleri karşısında birazda olsa yumuşamış gibidir. Ancak Mera’nın gelişi tüm işleri değiştirir. Mera Gopi’ye nefret kusar ve ortalığı karıştırır. Ahem’de Mera’nın yanında yer alır.

Vidya’nın Gopi’yi anne olarak kabul etmesiyle beraber saf değiştirir. Mera’ya karşı Gopi’yi savunur. Bu arada ise Mera’ya gerçekleri açıklamaya karar verir. Onunla konuşmak için Modi konağına gider. Gopi tam bu esnada Mera’nın konaktan çıktığını görür. Onu takip edince bir adamla beraber gittiğini görüp peşine düşer. Mera bir gece kulübüne girerken Gopi’de onun peşinden girmek ister. Ancak güvenlik kıyafetlerinden ötürü Gopi’yi almaz.  Gopi etraftaki kadınlardan yardım isterken kadınlar onu mağazaya yönlendirir.

Gopi kıyafet sorununu çözmekle uğraşırken Modi konağında ise Kinjal’in tüm foyası ortaya çıkar. Pari Kinjal’in Mansi ile konuşmalarını kayıt almış ve bunları Modiler’e izletmiştir. Kinjal bir anda köşeye sıkışırken başta Hetal olmak üzere herkes Kinjal’e ağır laflar eder. Gopi’nin Kinjal için geçmişte bir çok fedakarlık yaptığını, tüm bunlar bir kenara Kokila’nın yıllarca onun yerine Urmila’nın bakımını üstlendiğini ve Kinjal’in burada rahat çatarken çocuğunu dahi büyütmediğini söylerler. Kinjal tüm bu lafların altında ezilirken acısını Pari’den çıkarmak ister. Ancak Parag Kinjal’in elini tutarak buna izin vermez.

Bu arada Gopi kıyafetlerini değiştirerek gece kulübüne girmeyi başarır. Gopi ieride Mera’yı bir adamla sarmaş dolaş görünce şoke olur.  Hemen Mera’nın yanına giderek onu adamın kollarından alır. Adama bağırdıktan sonra ikili terasa çıkarak tartışmaya başlarlar. Bu tartışma esnasında Mera Gopi’yi iter. Yere dökülmüş su Gopi’nin dengesini kaybetmesine sebep olur. Gopi bir anda terastan aşağıya bir arabanın üzerine düşer. Bu arada Ahem Gopi ve Mera’yı ararken Gopi’nin arabaya düşüşünü görüp şoke olur. Ahem Gopi’yi acilen hastaneye götürürken Gopi’nin durumu oldukça kritiktir.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum