Masumiyet 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Masumiyet 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?
FOX TV ekranlarında uzun süredir beklenen bir dizi daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların baş rollerini paylaştığı Masumiyet ilk bölümüyle televizyondaki yerini alacak. Bugün elde edeceği izlenme oranlarına göre geleceği de az çok şekillenecek yapımdan beklentiler büyük. Peki, Masumiyet 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oluştu? Dizi izlendi mi tutar mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Çarşamba akşamlarında bu akşamdan itibaren yeni bir yapım daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Var olan birçok dizinin ardından Masumiyet 1. bölüm ile önemli bir sınav verecek. Sahip olduğu oyuncu kadrosuna ve güçlü senaryosuna güvenen yapımın ilk günde elde edeceği izlenme oranları da bir sonraki haftalardaki performansını da doğrudan etkileyecek gibi gözüküyor. Peki, Masumiyet 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? Kardeşlerim dizisi kaçıncı oldu? İşte detaylar...


Masumiyet 1. bölüm özeti

Sıradan bir annenin sıradan hayatı, kızının şiddet kurbanı olmasıyla bir gecede değişir ve doğrunun yanlışa, gerçeğin yalana karıştığı bir sürek avı başlar. 24 Şubat gecesi, İstanbul’da öldü sanılarak yol kenarına atılmış bir genç kız bulunur. Öldüresiye dövülmüş genç kız, o gün doğum günü olan 19 yaşındaki Ela Yüksel’dir. Kızının doğum günü, hayatının en acı gününe dönüşen Ela’nın annesi Bahar, tanınmış iş insanı İlker Ilgaz’ı işaret eder. Acılı annenin hedefinde olan İlker, aile dostları Harun Orhun’un kızı İrem’le nikah masasına oturmak üzeredir. Kızı için adalet isteyen annenin zorlu yolculuğu başlarken Bahar’ın karşısına bir başka anne; İlker’in annesi Hale Ilgaz çıkar. İrem’in babası Harun ise, iki ateş arasında kalırken tarafını seçmek zorundadır. Bahar’ın suçlamalarıyla birlikte, Ela ve İlker’in, yalanların ve İrem’in gölgesinde yaşadıkları yasak aşk, mercek altına alınır. Korkunç şiddet olayının altından çıkan kanlı aşk üçgeni, üç ailenin de hayatını kökünden değiştirecektir.


Masumiyet oyuncuları

Hale Ilgaz - Hülya Avşar
İlker’in annesi, belgesel kanallarında gördüğümüz o yırtıcı anne kaplanların insan versiyonu. Pençeleri oğlunu korumak için her an hazır. Çocuğunun babası İsmail Ilgaz’ınsa, başka türlü hayatta kalamazsın çünkü! Kibirli, snob ve ulaşılmaz kusursuz cemiyet kadını görüntüsünün altında sistematik psikolojik şiddet mağduru bir eş ve yorgun bir anne saklı.


Harun Orhun - Mehmet Aslantuğ
Steril, bembeyaz dünyası müstakbel damadına yönelik dehşetli suçlamalarla lekelenecek olan Harun, dünyası kızı İrem’in etrafında dönen gerçek bir ‘’süper baba’’. Babalığa dair en büyük sınavını eşinin zamansız kaybıyla verdiğine inansa da, Harun’un babalık sınavı yaşanacak vahşetle birlikte yeni başlıyor. 


Bahar Yüksel - Deniz Çakır
Genç yaşta anne olmayı seçip üniversitenin kapısından dönmüş olan Bahar hayallerini ve ideallerini çoktan unutmuş, gücünün farkında olmayan sıradan bir kadın. Domestik görüntüsünün altında saklı olan gücü, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla ortaya çıkacak. 


Ela Yüksel - İlayda Alişan
Bahar’ın 19 yaşındaki kızı. Lise bitmiş, üniversite heyecanı başlamış. Her şeyi yapabileceğine inandığı, her yöne sapmak istediği yaşta. Yolun eeeen başında… Tipik bir Z kuşağı mensubu. Bir tıkla dünyayı değiştiririm derken olmayacak bir aşkla koşup kendi dünyası değişecek. 


İlker Ilgaz - Serkay Tütüncü
Otoriter ve mükemmeliyetçi babası ile çocukluğundan beri irili ufaklı tüm hatalarının üstünü örten annesi arasında kendi kimliğini bulamamış bir narsist. Varlık, güç ve gösteriş içinde geçen, kişisel başarılarla taçlanan 35 yıllık hayatı bir gecede tepe taklak olurken, o güne kadar cemiyet ve ekonomi sayfalarını süsleyen adı 3. Sayfaya taşınacak.


İrem Orhun - Deniz Işın
Standart sosyetik güzel etiketinden ‘’içeriklerinin’’ hakkıyla kurtulmuş popüler bir influencer. Babasının prensesi. Uzun süredir bir dargın bir barışık flört ettiği İlker’le evlenmek onun için adeta yerine getirmesi gereken bir sosyal challenge.


Masumiyet 1. bölüm reyting sonuçları

Çarşamba akşamlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak ve çok önemli bir sınavın içine girecek olan Masumiyet'in ilk günde elde edeceği izlenme oranları büyük önem taşıyor. Dizinin alacağı sıralama ilerleyen haftalar adında şekillendirici rol oynayacak. Hali hazırda Sadakatsiz ve Kuruluş Osman'ın zirvede bulunduğu günde ayrıca ana haber bültenleri ve reality programlar da bulunuyor. Sıralama konusunda şu an net bir şey konuşmak yanlış olur ancak reyting sonuçları 10.15-10.30 arasında açıklanmaktadır. Bu listelere bakarak takip edip yorumlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.