Müge Anlı'da cinayeti işlenen Şiar'ın annesi Gülüzar Amanet'in Tiktok videoları ortaya çıktı!

Müge Anlı'da cinayeti işlenen Şiar'ın annesi Gülüzar Amanet'in Tiktok videoları ortaya çıktı!
Türkiye'nin kanını donduran cinayette baş şüpheli olarak Müge Anlı'nın programına gelen ve sonunda itirafta bulunan anne Gülüzar Amanet, Tiktok videoları ile olay oldu.

Geçtiğimiz Nisan ayında annesi Gülüzar Amanet ve annesinin sevgilisi Hami Kırcı ile birlikte yaşayan 9 yaşındaki Şiar, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Şiar Kılıç'ın dosyası  Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile Türkiye'nin huzurunda işlenmeye başlamıştı.

Ülke gündemine oturan ve tepkileri de beraberinde getiren olayla ilgili olarak baskılara ve sorulara dayanamayan anne Gülüzar Amanet, itirafta bulunup; "Sevgilim Hami, oğlumu yangından önce öldüresiye dönvdü. Yerden kalkamadı. Öldü zannettim. Diğer üç çocuğumu da demir çubuklarla ara ara taciz ediyordu" ifadelerini kullandı. 

Bu itirafın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Amanet'in sözlerini ihbar olarak kabul edip canlı yayında hem kendisini hem de Hami Kıcı'yı gözaltına almıştı.
 


Gülüzar Amanet Tiktok videoları olay oldu!

Şiar Kılıç'ın annesi bu itirafları yaptıktan sonra sosyal medyadaki videoları da ortaya çıktı. Sosyal medya üzerindeki video paylaşım sitesi Tiktok'taki görüntüleri yayınlanan Gülüzar Amanet, kendisine selam gönderen erkeklere sadece askerlere yanıt verdiğini belirtiyor. Dövmecilik yaparak bu işten para kazandığını ve uzun süre mesai yaptığını ifade ediyor. O görüntüler binlerce kez izlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.