Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Kasım Salı izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Kasım Salı izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Kasım 2021 Salı günü saat 10.00'da ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaları, konuları ve sürpriz konuklarıyla Müge Anlı ve ekibi yine görevinin başında. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Kasım Salı ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde.

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek. Programın son bölümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Yörük kızı Müslüme'nin acı sonu. 2,5 yaşındaki Müslüme nasıl öldü? Dik yamaçları ve kayaları nasıl tırmandı? Ayşe Hanım, bu alanın Müslüme’nin babası Mehmet Yağal’a ait olduğunu, o yoldan çadırlar arasına gidilip gelindiğini, köylülerin sürekli kullanmadığını, köyden uzak bir yol olduğunu, ormana ait yol olduğunu dile getirdi. Küçük Müslüme'nin ölümündeki sorular... 8 aile bireyi 4 gündür gözaltında. Müge Anlı, JASAT’ın 3 günlük arama sonrası bu çocuk normal bir şekilde kaybolsaydı bulunurdu dediğini hatırlatıp bulunan yerin zaten çocuğun orada işi olmayacağı düşünüldüğü için aranmadığını, şimdi ailenin gözaltında olduğunu dile getirdi. Kuzeniyle husumet yaşayan Adem Ocaklı nerede? Adem Bey’in annesi, 11’de kalktığında oğlunun evde olmadığını, beklediğini, gelmeyince polise haber verdiklerini, bir şey bulunamadığı söyledi. Hanımefendi, oğlu ile kuzeni arasında alacak verecek husumeti olduğunu, kuzeninin iş kurması için oğlunun kuzenine 400.000 TL verdiğini,  oğlunun parasını istediğini ama yeğeninin oğlunun karşısına 15 kişi çıkarıp bizim sana verecek paramız yok dediğini aktardı. İzmirli çiftçinin katili kim? Bağ evinde silahlı saldırıya uğrayan çiftçinin katili kim? Kayseri'deki çifte cinayete çifte müebbet... Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de!


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Kasım Salı izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

ı olabilir. Ali ve Duygu ise giderek yakınlaşıyor.


 

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.