Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ocak 2023 Çarşamba Youtube ATV tek parça full izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ocak 2023 Çarşamba Youtube ATV tek parça full izle
Milyonların ekran başına kilitlenerek soluksuz izlediği ve Türkiye gündemini belirleyen konularıyla adından söz ettiren Müge Anlı ile Tatlı Sert, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü de izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli dosyaları çözüme kavuşturmak isteyen başarılı sunucu Müge Anlı ve ekibi yine her detayı anbean aktaracak. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ocak 2023 Çarşamba Youtube ATV tek parça full izle haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen ve her bölümüyle de gündeme damga vuran Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni günde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli konularıyla adından söz ettiren programda yine Tokat'taki Arife Gökçe olayı ele alınarak çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Ayrıca tanıklar, taraflar, konuşmak isteyenler ve Sinan Sardoğan'ın sözleri yine kader belirleyici rol oynayacak. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ocak 2023 Çarşamba Youtube ATV tek parça full izle haberimizde.


Arife Gökçe'ye ne oldu?

Gübre alanlarından örnekler alındı, incelemeye gönderildi. Sinan Sardoğan, Arife Gökçe'nin kaybolduğu gün apkon diye tabir ettiği gübre bulaştığı için pantolonunu yaktığını söyledi. Yayını ihbar kabul eden Cumhuriyet savcısının talimatıyla Tokat İl Jandarma komutanlığına bağlı olay yeri inceleme ekibi Sinan Sardoğan'ın pantolonuna gübre bulaştığını söylediği yerde çalışmalara başladı. Arife Gökçe'nin kaybolduğu gün ne yaptı? Sinan Sardoğan kahvaltı yapmak için ekmek alıp eve geldiğini, 12.35 gibi evinden çıkıp çalı toplamaya gittiğini anlattı. Mustafa ve Kadir'in kendisini o saatte görmediğini, onların 14.30 - 15.00 gibi kendisini gördüğünü söyledi. Arife Gökçe ve ailesine neden kin tuttu? Annesi yaşındaki kadına terbiyesizlik yapan takıntılı komşu hangi yoldan evine gitti? Görgü şahidi Hüseyin Gökçe, Sinan'ı 13.00'te fırının orada gördüğünü iddia etti. Müge Anlı 7 ayrı kişiden 7 ayrı ihbar aldıklarını söyledi. Özkan Deveci 2021 yılında İstanbul Esenyurt'ta Sinan Sardoğan'la yaşadığı olayı anlattı.",

Müge Anlı ile Tatlı Sert saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye'nin en sevilen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert kısa süre önce 3 bin bölümü geride bırakma başarısı gösterdi. Müge Anlı'nın sunduğu program saat 10.00'da başlıyor ve ATV'de yayınlanıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ocak canlı izle

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak sabah saatlerinde milyonların karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert televizyon haricindeki platformlardan da seyredilebiliyor. Cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerdeki mobil uygulamaları yükleyerek canlı takip yapabilirsiniz. Eğer yeniden izlemek isterseniz de Youtube veya ATV'nin resmi internet sitesi bu konuda size yardımcı olacaktır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ocak 2023 Çarşamba Youtube izle

ATV'de 10.00'da başlayan ve 13.00'e kadar süren Müge Anlı ile Tatlı Sert'i televizyondan izleyenler kadar farklı platformlardan takip edenler mevcut. En çok rağbet gören yer ise Youtube. Reklamsız seçenekleri ve geri alıp ileri sarma özellikleri de bulunan video sitesinde rahatça seyredilebiliyor. Programın Youtube kanalı üzerinden her bölümü istediğiniz kadar tekrarla izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.