Müge Anlı ile Tatlı Sert Belkıs, Annesi Döndü Özata'yı dövdü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Belkıs, Annesi Döndü Özata'yı dövdü mü?
 DAMGA Editörü
ATV ekranlarının rekortmen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 85 yaşındaki Döndü Özata, kızı Belkıs'ın kendisinden para aldığını öne sürdü ve şiddet uyguladığını anlattı. Peki Belkıs annesini dövdü mü parasını aldı mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir süredir Döndü Özata'nın iddiaları sonrası açılan dosya ile gündemde. Başarılı sunucu Müge Anlı, 85 yaşındaki kadının söylediklerinin ardından ekibiyle kolları sıvamıştı ve çözüme kavuşturulmak için çalışmaya başlamıştı.


Döndü Özata kimdir?

ATV stüdyolarına gelerek kızı hakkında şikayette bulunan ve paralarını alarak altın yaptığını ve şiddet uyguladığını söyleyen Döndü Özata, 150 bin lira para kaptırdığını söyledi ve çeşitli zamanlarda verdiği miktarları açıkladı. Beylikdüzü Huzurevi'nden yaşlı kadına yardım eli de uzatıldı.



"Bunlar yalan"

Döndü Hanım'ın kızı Belkıs da önce yayına verdiği röportajla katıldı, ardından da bugün programa geldi. Annesinin ve gelinin yalan söylediğini ifade etti. Annesine şiddet uygulamadığını ifade eden genç kadının çoğu zaman sinirlenerek sesini yükseltti. Zaman zaman Müge Anlı duruma müdahale etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.