Müge Anlı ile Tatlı Sert Özüm Nur Karaca ve Onur Çelikbaş kimdir ve nerede? Aileleri onları arıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert Özüm Nur Karaca ve Onur Çelikbaş kimdir ve nerede? Aileleri onları arıyor
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni haftadaki son bölümü ekranlara geldi. Başarılı sunucu bugünkü bölümde yine kayıplar işlenmeye devam edildi. Acılı anne ve baba stüdyoya gelerek kayıplarının bulunmasını istedi. 16 yaşındaki Özüm Karaca ve Onur Çelikbaş'tan haber alamadıklarını söylediler. Başarılı sunucu Müge Anlı da dosyayı açarak işlemeye başladı. İki genç hakkında sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Müge Anlı i

 Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni haftadaki son bölümü ekranlara geldi. Başarılı sunucu bugünkü bölümde yine kayıplar işlenmeye devam edildi. Acılı anne ve baba stüdyoya gelerek kayıplarının bulunmasını istedi. 16 yaşındaki Özüm Karaca ve Onur Çelikbaş'tan haber alamadıklarını söylediler. Başarılı sunucu Müge Anlı da dosyayı açarak işlemeye başladı. İki genç hakkında sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Özüm Nur Karaca ve Onur Çelikbaş kimdir ve nerede? Detaylar haberimizde.


 

Özüm Nur Karaca ve Onur Çelikbaş

Bugün aileleirnin stüdyoya gelerek yardım istedikleri Özüm Nur Karaca ve Onur Çelikbaş 16 yaşınnda. İstanbul Sefaköy'de yaşıyorlar. Emir Can Yılmaz tarafından kandırılarak götürüldükleri tahmin ediliyor. Son gün Onur'un markete, Özüm'ün ise telefonunu yaptırmak amacıyla dışarı çıktığı öğrneildi. Onur orta öğretimi sonrasında babasının yanında bisiklet tamiri yapıyordu. Müge Anlı iki genci bulmak adına yine imkanları seferber etti. Bilgisi olanların da program ekibine bildiklerini anlatılması rica edildi.


Özüm Nur Karaca ve Onur Çelikbaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.