Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full CANLI izle (İzleme ekranı) | 29 Aralık 2022 Perşembe

Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full CANLI izle (İzleme ekranı) | 29 Aralık 2022 Perşembe
Türkiye'nin rekortmen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümüyle 29 Aralık Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başarılı sunucu Müge Anlı'nın ekibiyle birlikte birçok gündemi kamuoyuna sunduğu programda yine birçok olay ele alınacak. Mevcut dosyalar da işlenmeye devam edecek. Milyonların ekran başına kilitleneceği canlı yayını izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Aralık Perşembe izle alternatifleri haberimizde.

Reyting rekorları kıran canlı yayınlarıyla milyonlara ulaşmayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert yine dosyalarıyla Türkeiye'yi şaşırtmaya devam ediyor. Haftanın beş günü boyunca stüdyoda ağırladığı konuklarının problemlerini çözmek ve faili meçhul olayları ortaya çıkarmak adına ekibiyle çalışan güzel sunucu yine işlediği konularıyla gündeme damga vuracak. Arife Gökçe'ye ne oldu? sorusunun yanıtı da araştırılacak. Sinan yalan mı söylüyor? Çelişkili ifadeler ve canlı yayın bağlananların sözleri herkesin ağzını açık bıraktı. Seyirciler de programı seyredebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full CANLI izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Arife Gökçe öldürüldü mü?

Bir süredir programda işlenilen Arife Gökçe ile ilgili olaylar silsilesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaşlı kadın konusunda terbiyesiz mesajlar gönderdiği öne sürülen Sinan ifitra mı attı? Köyden kaçırtan bela, sorular ve kuşkular herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Diğer yandan da birçok kişi Sinan'ın kendisine veya bir tanıdığına mesaj atarak rahatsız ettiğini, evlerinin dağılma noktasına geldiğini ve sorunlar yaşadıklarını anlattı. Rahmi Özkan da Sinan'ın yüzüne tükürdü, "Vebadan daha tehlikeli bu mikrop" dedi. Müge Anlı da sinirden ağladı.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Aralık Perşembe Youtube izle

ATV'de 10.00'da başlayan ve 13.00'e kadar süren Müge Anlı ile Tatlı Sert'i televizyondan izleyenler kadar farklı platformlardan takip edenler mevcut. En çok rağbet gören yer ise Youtube. Reklamsız seçenekleri ve geri alıp ileri sarma özellikleri de bulunan video sitesinde rahatça seyredilebiliyor. Programın Youtube kanalı üzerinden her bölümü istediğiniz kadar tekrarla izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@MugeAnliatv
Şu ana kadar 2.1 milyon abonesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.