Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full izle | 2 Ocak 2023 Pazartesi

Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full izle | 2 Ocak 2023 Pazartesi
ATV'nin ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert binlerce yayının ardından bugün 2023 yılına merhaba diyor. Haftanın ilk programında başarılı sunucu bir kez daha ekibi ve değerli konuklarıyla birlikte olayların üstüne giderek gerçekleri milyonlar önünde paylaşmaya çalışacak. Kaçıranlar veya yeniden seyretmek isteyenler için 2 Ocak 2023 Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Sabah saatlerinde yayınlanmaya başlayan ve öğleye kadar devam eden canlı programlarıyla rekor üstüne rekor kırıp gündeme damga vuran Müge Anlı ike Tatlı Sert, yeni senenin ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyanın birçok ülkesinden ele aldığı dosyaları açıklığa kavuşturmak adına ter döken balarılı sunucu Müge Anlı bugün de yine Avukat Rahmi Özkan ve Prof. Dr. Şevki Sözen'in yanı sıra stüdyoda ağırladığı konuklarla beraber milyonların karşısına çıkacak. Programı izlemek isteyen ancak kaçıran veya yeniden seyretmek isteyenler için 2 Ocak 2023 Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Tokat'taki olayda inceleme genişletildi

Müge Anlı'nın çıktığı son yayında Sinan'ın evinde araştırma yapıldığı bilgisi aktarıldı. Diğer yandan birkaç özel tim, Arife Gökçe'yi bulmak için çalışmalarını genişletti. El arabası mercek altına alındı. Sinan Sardoğan'ın katil olup olmadığı konusundaki şüphelerin ortaya çıkması konusunda hummalı bir araştırma başlatıldı. Mustafa Sardoğan da yeğeninin Arife Gökçe'nin kaybında parmağı olacağını öne sürdü. Bir başka akrabası da birine kafayı taktığında zarar verebileceğini söyledi.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Ocak 2023 Pazartesi Youtube izle

ATV'de 10.00'da başlayan ve 13.00'e kadar süren Müge Anlı ile Tatlı Sert'i televizyondan izleyenler kadar farklı platformlardan takip edenler mevcut. En çok rağbet gören yer ise Youtube. Reklamsız seçenekleri ve geri alıp ileri sarma özellikleri de bulunan video sitesinde rahatça seyredilebiliyor. Programın Youtube kanalı üzerinden her bölümü istediğiniz kadar tekrarla izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.