Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full izle | 28 Aralık 2022 Çarşamba

Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube ATV tek parça full izle | 28 Aralık 2022 Çarşamba
ATV'nin rekortmen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta ortasında da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başarılı sunucu Müge Anlı, ekibiyle birlikte yine dosyaları çözüme kavuşturarak mutlu haberler verip olayların açığa çıkması için emek verecek. Milyonlar da ekran başına kilitlenecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden seyretmek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Aralık 2022 Çarşamba Youtube ATV tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Sabah kuşağında yayınlanmasına rağmen prime time dizilerine ve programlarına kafa tutan, onları geride bırakan ve milyonlara ulaşmayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ünlü sunucu Müge Anlı'nın stüdyodaki uzman Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan ile birlikte kamera arkasında çalışan onlarca kişilik ekibiyle olayların üzerine gideceği bir bölüm daha ATV'deki yerini alacak. Her anı yeni gelişmelere gebe yayın ilgiyle seyredilecek. Yayını kaçıranlar veya yeniden seyretmek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Aralık 2022 Çarşamba Youtube ATV tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Yeni dosyalar ses getiriyor

Müge Anlı'nın son günlerde sunduğu iki dosya Türkiye gündemine oturdu. Ezel Bayraktar olarak kamuoyunun dikkatini çeken olaylar silsilesindeki yeni gelişmeler bugün de ele alınacak. Tokat'ta terbiyesiz mesaj iddiası sonrasında yaşananlar. Köyden kaçırtan bela, sorualr ve kuşkular. 5 çocuk ve 12 torunlu Arife Gökçe'ye ne oldu? Hepsi ve daha fazlası programda.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Aralık Çarşamba Youtube izle

ATV'de 10.00'da başlayan ve 13.00'e kadar süren Müge Anlı ile Tatlı Sert'i televizyondan izleyenler kadar farklı platformlardan takip edenler mevcut. En çok rağbet gören yer ise Youtube. Reklamsız seçenekleri ve geri alıp ileri sarma özellikleri de bulunan video sitesinde rahatça seyredilebiliyor. Programın Youtube kanalı üzerinden her bölümü istediğiniz kadar tekrarla izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@MugeAnliatv
Şu ana kadar 2.1 milyon abonesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.