Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube izle | 27 Aralık 2022 Salı

Müge Anlı ile Tatlı Sert Youtube izle | 27 Aralık 2022 Salı
Türkiye'nin en çok seyredilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü ekranlara geldi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler Youtube'u arştırıyor.

Faili meçhul olaylar, aldatmalar, cinayetler, evden kaçmalar, dolandırıcılık hikayeleri ve çok daha fazlasıyla seyircilerin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 3000 bölümü geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı. Müge Anlı, Rahmi Özkan ve Şevki Sözen'in ekiple birlikte el ele vererek çalıştığı ATV ekranlarında birçok olay çözüme kavuşturuluyor. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de imza atılıyor. Bugün de yine milyonlar ekran başına kilitlenecek.


Türkiye gündemine damga vuruyor

Deneyimli sunucu Müge Anlı'nın programda işlediği her olay ülke gündemindeki yerini alıyor. Son olarak eşinin, kaçtığı sevgilisinden olan çocuğunu kendisine bıraktığı iddiasıyla stüdyoya gelen Ferdi sonrasında itirafta bulumuştu. Çocuğun kendisinden olduğunu söyleyen Ferdi, tepkilerin de hedefi haline gelmişti. Türkiye birkaç gündür bu olayı konuşuyor. Diğer yandan Ezel Bayraktar dosyasında da yeni gelişmeler ele alınacak.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Aralık Salı Youtube izle

ATV'de 10.00'da başlayan ve 13.00'e kadar süren Müge Anlı ile Tatlı Sert'i televizyondan izleyenler kadar farklı platformlardan takip edenler mevcut. En çok rağbet gören yer ise Youtube. Reklamsız seçenekleri ve geri alıp ileri sarma özellikleri de bulunan video sitesinde rahatça seyredilebiliyor. Programın Youtube kanalı üzerinden her bölümü istediğiniz kadar tekrarla izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@MugeAnliatv
Şu ana kadar 2.1 milyon abonesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.