Müge Anlı ile Tatlı Sert Yunus kimdir? Tılsım ile kandırıldı mı

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yunus kimdir? Tılsım ile kandırıldı mı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak rekorlar kırmayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni hafta sona eriyor. Başarılı sunucu Müge Anlı yine ağızları açık bırakacak bir dosyayı daha açtı ve Yunus Bey'i stüdyoda ağırladı. Yunus Bey kendisini 50 bin lira dolandırdığı iddia ettiği kadının tılsım uyguladığını anlattı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Yunus kimdir? Tılsım ile kandırıldı mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak rekorlar kırmayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni hafta sona eriyor. Başarılı sunucu Müge Anlı yine ağızları açık bırakacak bir dosyayı daha açtı ve Yunus Bey'i stüdyoda ağırladı. Yunus Bey kendisini 50 bin lira dolandırdığı iddia ettiği kadının tılsım uyguladığını anlattı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Yunus kimdir? Tılsım ile kandırıldı mı? Detaylar haberimizde


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yunus kimdir?

Bugün Müge Anlı'nın konuğu olarak milyonların karşısına çıkan Yunus Bey, evlenme vaadi ile kandırıldığını öne sürdü. Diğer yandan kendisini kandırdığını söylediği kadının tılsım yaptığını ve her perşembe günü etkili olduğunu anlattı. Programa katılmak için geldiği gün otelde kaldığını ve bunun işlemediğini dile getirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yunus kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.