Müge Anlı Sibel Kızılarslan kimdir ve nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert Sibel'i arıyor

Müge Anlı Sibel Kızılarslan kimdir ve nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert Sibel'i arıyor
Türkiye'nin en çok izlenen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümüyle yayınlandı ve yine birçok olayla gündeme oturdu. Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde oturan Sibel Kızılarslan'dan bir süredir haber alınamadığı aktarıldı. Genç kızın anne ve babası stüdyoya gelerek gözyaşı döktü ve yardım istedi. Peki, Sibel Kızılarslan kimdir nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert Sibel'i arıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümüyle yayınlandı ve yine birçok olayla gündeme oturdu. Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde oturan Sibel Kızılarslan'dan bir süredir haber alınamadığı aktarıldı. Genç kızın anne ve babası stüdyoya gelerek gözyaşı döktü ve yardım istedi. Peki, Sibel Kızılarslan kimdir  ve nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert Sibel'i arıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Sibel Kızılarslan kimdir?

Annesi ve babasının Müge Anlı'nın karşısına çıktığı Sibel pastacılık yapıyor. 20 yaşında. Lise hayatından itibaren başlayan tacizlerin ardı arkası kesilmeyince şikayette de bulunuldu ancak sonuç vermedi. Evli ve 3 çocuklu Serdar tarafından kaçırıldığı öne sürülen Sibel'in ailesi tehdit aldıklarını belirterek bir kere savcılığa gittiklerini söyledi. Babası, kızının da Serdar'a ilgisi olduğunu doğruladı. Annesi ise Serdar'ın ailesinin kendilerine kızlarının Ankara'da bulunduğunu söyledi. Ayrıca atılan mesajları da başarılı sunucuya verdi.


müge anlı sibel kızılarslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.