Müge Anlı’daki kayıp Kadri Fidan’ın “Ölümsüzlük otu” sırrı! Cinsel gücü artırıyormuş!

Müge Anlı’daki kayıp Kadri Fidan’ın “Ölümsüzlük otu” sırrı! Cinsel gücü artırıyormuş!
Müge Anlı’nın programında kayıp olarak aranan Kadri Fidan’ın onu ararken kaybolduğu söylenen “Ölümsüzlük otu” nedir, ne işe yarıyor?

Cansev Temuçin - Atv ekranlarında her sabah yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. Birkaç gündür ortada olmayan Kadri Şeker’i arayan Müge Anlı ve ekibi ilginç bir hikayeyle karşılaştı. “Otçu Kadri” olarak bilinen Kadri Fidan’in Bursa Uludağ’da toplayıp sattığı ölümsüzlük otu program boyunca oldukça konuşuldu. Müge Anlı’nın bu otun ne işe yaradığını canlı yayında açıklaması üzerine de “Ölümsüzlük otu” bir anda gündem oldu. Peki nedir bu ölümsüzlük otu, ne işe yarar, faydaları ve zararları nelerdir?

Ünlü sunucu Müge Anlı, bugün yayınlanan programında bir süredir kayıp olarak aranan Kadri Fidan’ın dağlardan toplayıp sattığı “Ölümsüzlük otu”nun cinsel gücü artırdığını açıkladı. Bu otu ararken kaybolduğu iddia edilen Fidan’ın “Ölümsüzlük otu”nu toplayıp bölgedekilere satarak gelir sağladığı biliniyordu. Otun yerini kimseye söylemeyen ve bölgede “Otçu Kadri” olarak da bilinen Fidan’ın bu otu ararken hazine bulduğu ve daha sonra da ortadan kaybolduğu iddia ediliyor.

Müge Anlı, Kadri Fidan’ın kaybolmasıyla bağlantılı olarak gündeme gelen “Ölümsüzlük otu”nun cinsel gücü artırdığına ilişkin ise şu açıklamaları yaptı: “Ot ot diyoruz ya! Bu ölümsüzlük otu denen şeyin bu kadar rağbet görmesinin nedeni şuymuş; erkeklerdeki cinsel gücü artırdığına inanılıyormuş. Böyle bir reklamını yapmış Kadri Bey. Bu yüzden herkes bu ottan istiyor. Kadri Bey bu otun yerini kimseye göstermezmiş, gider başkası toplar diye. Çünkü bundan para kazanıyor. Burada gelin hanıma katılıyorum, bu işin içindeki mağara, hazine meselesi önemli."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.