Mutfak Bahane Dilara Kılınç kimdir? Instagram hesabı

Mutfak Bahane Dilara Kılınç kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri Mutfak Bahane'de yarışan isimler gündemden düşmüyor. Onlar arasında Dilara Kılınç da bulunuyor ve hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Mutfak Bahane Dilara Kılınç kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile çiftlerin ve kayınvalidelerin puan mücadelesine tanıklık edilen Mutfak Bahane, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yayın hayatına devam ediyor. Türk ve dünya mutfağından esinlenilen lezzetleri jüriye sunmak ve tam puan almak için kolları sıvayan gelinler gün sonunda ise birinciliği elde etmeye çalışıyor. Programdaki isimler ise sosyal medya ve arama motorlarında en çok arananlar arasına girmeyi başarıyor. Onlardan biri de Dilara Kılınç. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Mutfak Bahane Dilara Kılınç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Mutfak Bahane Dilara kimdir?

ATV'de yayınlanan Mutfak Bahane'nin 3'üncü sezon yarışmacılarından biri olan Dilara Kılınç, 31 yaşında. Aslen İzmirli. Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık İşletmeciliği Bölümü mezunu. 1 yaşında kızı var. Şu an çalışmıyor ve 5 yıllık evli. İzmir Güzelyalı'da yaşıyor. Instagam hesabında günlük hayatından kesitler paylaşarak binlerce kişiye ulaşıyor. Instagram hesabı @dilaraozenkilinc'tır.

dilara-kilinc.webp

image-4651804.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.