Netflix'in Popüler Filmi The Platform'un Devamı Geliyor

Netflix'in Popüler Filmi The Platform'un Devamı Geliyor
Netflix, merakla beklenen İspanyol filmi The Platform'un devam filminin yayınlanacağını duyurdu. Yeni filmden ilk fotoğraflar da geldi.

Müge Yücetürk - 2019'da. büyük çıkış yapan İspanyol korku filmi The Platform kısa sürede dünya çapında bir hit oldu ve hayranlarından büyük beğeni topladı. 2020 yılında Netflix'te vizyona giren film, bunu ilginç bir konu ile yapıyor.

Netflix dün sinemaseverleri heyecanlandıracak bir haber duyurdu. Şirket, The Platform'un devam filminin geleceğini doğruladı ve filmin ilk görüntülerini yayınladı.

The Platform 2’den ilk görseller

the-platform-2.jpeg

"Netflix'in tüm zamanların en popüler İspanyol filmi The Platform'un (Yine Gardel Gastell-Urtia'nın yönettiği) devam filmini ilk siz izleyin." Filmin yapımına başlandığı duyuruldu.

the-platform.jpeg

Bu görselde ayrıca resmi adı henüz bilinmeyen "The Platform 2"de yer alacak kişileri de görebiliyoruz. Hovik Keuchkerian ve Milena Smit yepyeni bir kadroyla yapımda rol alacak. Ek olarak, görüntü, orijinal filmdekilere benzer hücreleri tekrar göreceğimizi belli ediyor.

film.jpeg

İlk filmi yöneten Garder Gastell-Urtia'nın yönetmenliğini üstleneceği ikinci film hakkında çok az şey biliniyor. Yayın tarihini veya konunun içeriğini bilmiyorum. Ancak yapımın başlaması ve ilk fotoğrafların gelmesi, film hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki aylarda açıklanabileceğini gösteriyor.

Toplumdaki sınıf ayrımlarını farklı şekillerde ele alan platform, her hücrede iki mahkumun yer aldığı dikey olarak düzenlenmiş bir cezaevinde kuruldu. Mahpuslara günde sadece bir kez üst katlardan yiyecek gönderiliyor ve üst katlardakiler yiyecek temin etmeye çalışırken, alt katlardakiler açlıkla acımasızca mücadele etmeye çalışıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.