Netflix'in Şubat 2021 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler

Netflix'in Şubat 2021 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler
Dünyanın en çok tercih edilen ve koronavirüs döneminde hem izleyici hem de izlenme süresi rekor seviyeye ulaşan Netflix'in şubat ayındaki takvimi belli oldu. Birçok dizinin ilk defa yayınlanacağı ayda bazı yapımlar da yeni sezonlarıyla yayın hayatına devam edecek. Ayrıca birçok film ve belgesel de seyricilerle buluşacak. Peki, Netflix'te şubat ayında hangi dizi ve filmler var? İşte detaylar...

Yayınladığı dizi, film, belgesel ve hayata dair videolarıyla dünyanın lider video izleme platformlarından biri haline gelen Netflix'te yeni senenin ikinci ayı sabırsızlıkla bekelniyor. Birçok izleyicinin bir an önce yayınlanmasını istediği yapımlar ekranlardaki yerini alacak. Kimisi ilk defa platformda görücüye çıkacak bazıları da yeni sezonları ile yoluna devam edecek. Birçok kategorideki dizilerin yanısıra filmler ve belgeseller de seyircilerin beğenisine sunulacak. Sizler için derlediğimiz haberimizde Netflix'te Şubat 2021 ayında hangi dizi, film ve belgesellerin yayınlanacağına yer verdik. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz.


Netflix Şubat ayında yayınlanacak yapımlar

  • 3 Şubat 2021: Firefly Lane (1. sezon) | Romana dayanan bu Netflix dizisi, özellikle Virgin River veya Sweet Magnolias gibi şovlardan hoşlanıyorsanız bir sonraki takıntınız olacak. Dizi, birkaç on yıl boyunca iki arkadaşın nasıl kalın ve ince bir arada kaldıklarını anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson, Beau Garrett ve Alissa Skovbye yer alıyor.


firefly lane


  • 5 Şubat 2021: Malcolm & Marie | Zendaya ve John David Washington, Kaliforniya'daki Caterpillar House'da salgın sırasında çekilen bu siyah beyaz filmde yer alıyor. Film, bir film yapımcısının eve dönmesini konu alır ve çiftin ilişki sorunları gergin bir akşamda yüzeye çıkar. Netflix, Eylül ayında inanılmaz bir 30 milyon dolarlık dağıtım haklarını geri aldı.


Malcolm & Marie


  • 19 Şubat 2021: I Care a Lot | Peter Dinklage, Rosamund Pike ve Eiza González tarafından yönetilen bu film, Eylül 2020'deki TIFF festivalinden yüksek profilli bir yapımdı. J Blakeson tarafından yazılan ve yönetilen komedi gerilim filmi, görünüşte yaşlı müvekkillerini kandıran ancak ortaya çıkan bir yasal koruyucuyu konu alıyor.

I Care a Lot


  • 2 Şubat 2021: Kozmik Kid | KID, özgür ruhlu büyükbabasıyla küçük bir kasabada yaşayan, hayal gücü yüksek, 9 yaşında tuhaf bir oğlandır. Bir uzay gemisi enkazında tesadüfen bulduğu kozmik güç yüzüklerini yanlışlıkla aktifleştirince evrendeki en güçlü ve en çok rağbet gören nesneler olan bu yüzüklerin yerini bildiren bir sinyal gönderir. Dünya artık mutlak güç için yaşanacak destansı bir savaşın merkezi olmak üzeredir. KID, güçlü yüzüklerin geri kalanını kasabalı "iyi adamlara" verir, iyi adamların yüzükleri koruma konusunda ne kadar iyi olduklarını ise zaman gösterecektir.


kozmik kid


  • 19 Şubat 2021: Tribes of Europa | Gelecek, hiç beklediğiniz gibi değil. 2074'te Avrupa, egemenlik için savaşan çok sayıda Kabileye ayrıldı. Bu kanlı savaşın ortasında kalan Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) ve Elja (David Ali Rashed) adlı üç kardeş, kendi yollarını çizmek zorunda.


tribes of europa


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.