Olcay Akbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram, Twitter hesabı ve fotoğrafları

Olcay Akbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram, Twitter hesabı ve fotoğrafları
TRT Spor'da sabah saatlerinde yayınlanan ve futbol başta olmak üzere birçok branşta spor haberlerini izleyicilere aktaran Olcay Akbaba, başarıyla kariyerini sürdürüyor. Spor Bülteni ile reytinglerde de zirveye oynayarak dikkat çekmeyi başaran güzel sunucu hakkında seyirciler bilgi sahibi olmak için araştırmalarda bulunuyor. Peki, TRT Spor'da  yayınlanan Spor Bülteni programının sunucusu Olcay Akbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesapları haberimizde yer alıyor.

Futbol ateşinin yandığı Süper Lig'in yanı sıra 1. Lig, basketbol ve diğer spor dallarından son dakika haberleri ile hafta içi ve hafta sonunda sık sık izleyicilerin karşısına çıkan ve bir saatlik sürede gelişmeleri aktaran güzel sunucu Olcay Akbaba, Spor Bülteni'nde elde ettiği başarıyla adından söz ettiriyor. Programda yakaladığı reyting oranlarıyla da birçok meslektaşını kıskandıran Akbaba, spor severler tarafından araştırılan isimler arasına adını yazdırmayı başardı. TRT Spor'da  yayınlanan Spor Bülteni programının sunucusu Olcay Akbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesapları haberimizde yer alıyor.



Olcay Akbaba kimdir?

Olcay Akbaba (d. 4 Nisan 1986, Ankara) TRT Spor'da sunuculuk yapmaktadır. Başkent Ankara'da doğan güzel sunucu 35 yaşındadır. Bu şehirde büyümüş ve eğitim hayatını da tamamlamıştır. Başkent Üniversitesi'nden mezun oldu. Kariyerini televizyon sektöründe sürdürmek istediği için Radyo ve Televizyon bölümünd bitirdi. TRT'de çalıştıktan sonra hem kurumda hem de dış yapımlarda görev aldı. Yemekten spora kadar geniş yelpazede kariyer inşa etti.

olcay akbaba trt spor


 

Olcay Akbaba kariyeri

Şu anda TRT Spor'da Spor Bülteni'ni sunan Olcay Akbaba daha önce pek çok alanda boy gösterdi. Ekran önünde olmayı çok sevdiği için ilk adımından itibaren kamera karşısında oldu. Bu sebeple de programlardan reklamlara, kamu spotundan hava durumuna kadar izleyicilerin karşısına çıktı.

Olcay Akbaba'nın yer aldığı projeler, programlar, kamu spotları ve programlar şu şekilde;

  • Biz Geldik - Yemek programı: TRT Avaz
  • Spor Takip - Spor programı: TRT Spor
  • Hava Durumu: TRT Haber
  • Alo Devlet: TRT Haber
  • Bakanlık kamu spotları
  • Reklamlar
  • Spor Bülteni - Spor programı: TRT Spor


olcay akbaba trt spor

"Mesleğimi çok seviyorum. İnsanlara ulaşabilmek ve iletişim dünyası içerisinde olmak beni çok motive ediyor. Yoğun iş temposunun arasında fırsat buldukça at binmekteyim. Küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak binicilik ile uğraşmaktayım. Hayvanlar ve doğa benim için büyük bir aşk. Özellikle atları çok seviyorum.  Aynı zamanda spor olarak amatör olarak golf oynamaya çalışıyorum. Formumu günlük düzenli spor yaparak koruyorum."  DAMGA - MART 2022

olcay akbaba trt spor


Olcay Akbaba kaç kilo ve boyu kaç ?

Fit görünümü ve güzelliği ile ilgi odağı olmayı başaran Olcay Akbaba hakkında en çok merak edilen konular arasında boyu ve kilosu geliyor. Düzenli sporun ilk sırada geldiği hayatında formda kalabilmek adına büyük özveri gösteren Akbaba 48 kilo. Boyu ise 1.68 metre. Göz rengi yeşil tonlarında.

olcay akbaba


 

Olcay Akbaba Instagram hesabı

Spor Bülten'deki haber sunumuyla futbol takipçileri tarafından ilgiyle izlenen Olcay Akbaba'nın sosyal medya hesapları da merak konusu. Başarılı sunucunun kendisine ait bir profili bulunmaktadır ve 15 bine yakın takipçisi vardır. @olcay_akbaba__ adresinden siz de takip edebilir ve paylaşımlarını görüntüleyebilirsiniz.


olcay akbaba trt spor
 

Olcay Akbaba Twitter hesabı

Akbaba her ne kadar Instagram'da aktif bir hesaba sahip olsa da Twitter için aynı durum söz konusu değil. Bugün oluşturduğu yeni profiliyle birlikte yeniden mikro blog sitesindeki yerini aldı. Kendisini @olcayakbaba165 adresinden takip edebilirsiniz.

olcay akbaba trt spor


 

En sevdiği futbolcular

Futbol programı sunmasının yanında bu spor dalı ile de yakından ilgilenen Olcay Akbaba'nın en çok sevdiği futbolcular PSG'de forma giyen Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe.

olcay akbaba

olcay akbaba

olcay akbaba
 

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor


olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

olcay akbaba trt spor

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum