Özgem Güler, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e damga vurdu! İlk günden zirveye oturdu

Özgem Güler, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e damga vurdu! İlk günden zirveye oturdu
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başladı. İlk gün rakiplerinin karşısına çıkan Özgem Güler, en çok konuşulan isim olmayı başardı.

Türkiye'nin en çok izlenen öğle kuşağı programlarından biri olarak adını zirveye yazdıran ve 75 bin liralık ödülüyle de adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, dün yeni haftasıyla ekranlardaki yerini aldı. 13-17 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak bölümlerde Kerim, Ali Can, Fatma, Canan ve Özgem birincilik için mutfağa girecek. Dün başlayan haftanın ilk gününe Özgem damga vurmayı başardı. Güzel yarışmacı en çok konuşulan isim oldu.

Prensesler yemek yapar!

Dün dört yarışmacının karşısında 75 bin lirayı kazanabilmek adına kolları sıvayan genç yarışmacı, fit ve güzel görünümünün altında yemek ustası birinin yattığını ve kendi gününde sofradakilerin parmaklarını yiyeceğini söyledi. Ayrıca yorumlarıyla da programa renk kattı. Verdiği 14 kilo ile birlikte daha sağlıklı bir hale bürünen genç yarışmacının kendi günündeki mönüsü merak konusu.

image-7664636.jpg

Sosyal medyada konuşuldu

Beş yarışmacının her hafta yoğun eleştirilere maruz kaldığı ve eleştirildiği programda dün adından en çok söz ettiren isim Özgem oldu. Kendisi hakkında hem internette araştırma yapıldı hem de sosyal medyada yorum yazıldı. Bugün de aynı durumun devam etmesi ve cuma günkü finale kadar sürmesi bekleniyor.

image-6410027.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.