Özlem Parlu Kuaförüm Sensin'e geri dönecek mi? Hayranları merak ediyor

Özlem Parlu Kuaförüm Sensin'e geri dönecek mi? Hayranları merak ediyor
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile ekranları başındaki izleyicilere keyifli anlar yaşatan Kuaförüm Sensin'de son döneme damga vuran Engin Yılmaz, Koray Şarklı ve Özlem Yılmaz talihsiz bir olay sonucunda ayrılmak zorunda kalmıştı. İzleyiciler takımı yeniden programda görmek isterken Özlem Parlu'ya büyük destek var.

Türkiye'nimn en iddialı saç ve makyaj uzmanlarını modelleriyle birlikte yarıştıran, onların rekabetiyle de hem eğlendiren hem de bilgilendiren Kuaförüm Sensin'de 315. bölüm geride kaldı. Bu hafta programa veda eden takım Gizem, Gülsen ve Nagihan oldu. İki takım da birinciliği paylaştı. Yarışmada son dönemde isimlerinden sıkça söz ettiren ve izleyicilerin çok sevdiği ekiplerden biri yaşanan kaza sonrasında ayrılmıştı. Engin Yılmaz'ın ayağının kırılmasıyla birlikte Koray Şarklı ve Özlem Parlu da takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak adına çekilme kararı almıştı. Ancak güzel modele yoğun ilgi var.
 


Özlem Parlu geri dönecek mi?

Daha önce birçok ekibin elendikten sonra dahi programa dahil olduğu Kuaförüm Sensin'de kaza sonrasında çekilen Özlem Parlu'nun yeniden yarışmaya katılmasını isteyen çok sayıda hayranı mevcut. Instagram'da yayınladığı fotoğraflarda ve yapımla ilgili sosyal medya hesaplarında birçok kişi yeniden Parluı'yu ekranlarda görmek istediğini ve onu çok sevdiğini söylüyor.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.