Özlem Parlu Kuaförüm Sensin'in zirvesinde

Özlem Parlu Kuaförüm Sensin'in zirvesinde
SHOW TV ekranlarının en çok izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de pazartesiden bu yana yarışan yarışmacılar arasındaki mücadele nefes keserken diğer yandan sosyal medyadaki takipçi sayıları da gündem olmaya devam ediyor. Özlem Parlu'nun Instagram'ında sahip olduğu takipçi sayısı neredeyse diğer yarışmacılarının tamamına eşit.

Türkiye'nin en iddialı kuaförlerininin ve makyaj uzmanlarınının yarıştığı, onlara da güzel modellerin eşlik ettiği Kuaförüm Sensin'de rekabet tüm hızı ile sürüyor. Dört takımın kıyasıya mücadelesinde bugün 283. bölüm yayınlandı. Ekipler neon şıklığında hünerlerini sergileyerek birinci olabilmek için çabaladı. Bu arada Aytekin Hamiş, Koray Şarklı'nın, modeli Özlem Parlu hakkında sosyal medyadaki hesabının fake olduğunu söylediğini iddia etti. Ancak istatistiklere bakınca bu durum hiç de öyle görünmüyor.
 


Onaylı hesabı var!

Kuaförüm Sensin'in bu haftaki modellerinden Özlem Parlu, yarışmaya katılmadan önce de bir onaylı hesaba sahipti. Paylaştığı fotoğraflarla ilgi gören ve binlerce etkileşim elde eden güzel yarışmacı, her geçen gün sahip olduğu kitleyi de artırıyor. Ayrıca diğer tüm yarışmacıların toplamı da neredeyse kendisiyle aynı. Yani Özlem Parlu tek başına diğer isimlerle eşit takipçiye sahip.

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?


Yarışmacıların Instagram'daki takipçi sayıları

Özlem Parlu: 150 bin 272
Engin Yılmaz: 22 bin 900
Koray Şarklı: 7 bin 95
Dilek Öz 27 bin 800
Aytekin Hamiş: 14 bin 400
Banu Teker: 2 bin 708
Serap Varol: 2 bin 878
Şule Makaroğlu: 6 bin 482
Ali Ekim: 12 bin 800
Ece Acar Bingöl: 4 bin
Almila Kuruoğlu: 64 bin 200
Tayfun Ateşoğlu: Kullanmıyor

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.