Pana Film’den açıklama geldi! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?

Pana Film’den açıklama geldi! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?
Bir süredir yeniden başlayacağı ve Exxen platformunda yayınlanacağı iddia edilen Kurtlar Vadisi’nin son durumuna ilişkin Pana Film’den açıklama yapıldı.

Kurtlar Vadisi hayranlarının heyecanlandıran haber geçtiğimiz günlerde gündemi meşgul etmişti. Farklı kanallarda yayınlanan ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca’nın gibi isimlerin yanı sıra birçok usta aktörün de yer aldığı dizinin yeniden başlayacağı iddiası ortaya atılmıştı. Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerinin Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanacağı iddia edilmişti. Konuya dair ilk resmi açıklama dizinin yapımcı şirketi Pana Film’den geldi.

Pana Film, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile Kurtlar Vadisi’nin yeniden başlayacağı iddialarını yanıtladı. “Kamuoyu Duyurusu” başlığı ile paylaşılan mesajda, Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağı yönünde çıkan haberler yalanlandı. Açıklamada konu ile ilgili yalnızca Necati Şaşmaz’ın yapacağı açıklamaların dikkate alınması gerektiği de belirtildi.

Pana Film’in Kurtlar Vadisi’ne dair yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

ggzfh92aaaegff7.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.