Payitaht Beyoğlu!

Payitaht Beyoğlu!
Payitaht Abdülhamid dizisinin tarih danışmanı Selman Kaybaşı’nın başına talih kuşu kondu. Kayabaşı’nın Yakın Plan Prodüksiyon firması Beyoğlu Belediyesi’nden 18 milyonluk kültür sanat ihalesi kazandı. Beyoğlu Belediyesi’nden beşinci ihalesini kazanan Kayabaşı'nın, Van Büyükşehir Belediyesi’nden de çok sayıda kitap ihalesi kazandığı ortaya çıktı

ÖZEL HABER: ERCAN ÖZTÜRK - Beyoğlu Belediyesi, 2023 yılı kültür sanat etkinlik ihalesini yine tanıdık firmaya verdi. 2023 yılı kültür sanat ihalesini TRT’nin dev bütçeli tarih dizilerinden Payitaht Abdülhamid’in danışmanı Selman Kayabaşı’nın Yakın Plan Prodüksiyon firması kazandı. Aynı firma 10 Ocak 2022’deki kültür sanat ihalesini de kazanmıştı.

3 firma teklif verdi

Beyoğlu Belediyesi’nin 2023 yılı kültür sanat etkinliği ihalesine 3 firma teklif verdi. İhaleyi yaklaşık maliyetin hemen altına teklif veren Yakın Plan Prodüksiyon firması kazandı. Belediye ile Yakın Plan Prodüksiyon arasında 13 Şubat 2023’te imzalanan sözleşmenin bedeli ise 17 milyon 925 bin lira olarak kayıt altına alındı. Şirket 2023 yılı içerisinde tiyatro gösterileri, konserler, çocuklar ve gençler için kültürel etkinlikler organize edecek.

2 yılda 5 ihale kazandı

Payitaht Abdülhamid dizisinin tarih danışmanı Selman Karabaş’ın 2023 ve 2022 kültür sanat etkinlikleri ihalelerinin dışında 3 ihale daha kazandığı ortaya çıktı. Van Büyükşehir Belediyesi’nde de kitap ihaleleri alan şirketin Beyoğlu’nda aldığı ihaleler şöyle: 27 Ocak 2021 tarihinde “Beyoğlu Belediyesi Faaliyet Ve Hizmetlerinin Duyuru, Tanıtım, Tasarım ve Her Türlü Medya İletişim Hizmeti Alımı” adı altında pazarlık usulüyle düzenlenen ihaleyle şirkete 312 bin 500 TL ödendi.

8 Kasım 2021 tarihinde “Dünya Çocuk Hakları Günü Organizasyon Hizmeti Alımı” adı altında pazarlık usulüyle düzenlenen ihaleyle şirkete belediye kasasına 345 bin 500 TL girdi. 29 Nisan 2021 tarihinde de “Beyoğlu Belediyesi Faaliyet ve Hizmetlerinin Duyuru, Tanıtım, Tasarım ve Her Türlü Medya İletişim Hizmeti Alımı” adı altında bir ihale düzenlendi. Bu ihaleye şirket tek başına katıldı ve belediye şirkete 1 milyon 249 bin TL ödedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.