Pınar Ergüner kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Pınar Ergüner kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Şu sıralar Uçan Kuş'ta Olay Yeri isimli programı sunan ve güzelliği ile gündeme oturan Pınar Ergüner sosyal medyada da ilgi odağı. Kendisine dair pek çok araştırmalar da yapılıyor. Peki Pınar Ergüner kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en güzel sunucularından biri olan Pınar Ergüner son günlerde adından sıkça bahsettiriyor. Uzun süredir ekranlarda olan ve her döneminde başarılı işlere imza atan Ergüner için binlerce kişi araştırmalarda bulunarak hayatına dair bilgiler öğrenilmek isteniyor. Sosyal medya hesabında da çok sayıda kişi tarafından takip edilen başarılı isim renkli dünyasını da buraya taşıyarak hayranları ile iletişimde kalmayı ihmal etmiyor. Peki Pınar Ergüner kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Pınar Ergüner'in hayatı

1975 doğumlu olan Pınar Ergüner aslen Kocaelilidir. Burada doğmuştur. 45 yaşındadır. Magazin sunuculuğu ile adını duyursa da farklı formatlardaki programlara imza attı. NTV'deki hafta sonu programı da zirveye çıktığı dönem olarak kabul edilir. Her ne kadar tesadüf eseri başladığını açıklasa da sunuculuk konusundaki geleceğini şansa bırakmamıştır ve Türkçesini geliştirmek üzere Can Gürzap, Cihan Ünal, Haluk Kurtoğlu, Serpil Akıllıoğlu gibi isimlerden dersler almıştır. Uluslararası İlişkiler bölümünde okumayı hayal etse de İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü ile daha kolay entegre edebileceği halkla ilişkiler ya da  reklamcılık düşündüğü için bu bölümü seçti. 15 yıldan fazla ekran deneyimi bulunmaktadır. Oyuncu Arda Esen ile evlenmiş ancak bu birliktelik boşanma ile son bulmuştur. Bu evlilikten bir çocuğu bulunmaktadır.

pınar ergüner

 

Pınar Ergüner Instagram hesabı

Güzel sunucu dünyada milyonlarca kişinin kullandığı Instagram'da bir hesaba sahiptir. Burada kendisini 63 bin 800 civarında kişi takip etmektedir. Her fotoğrafıyla takipçilerinden tam not almaktadır. Etkileşim yağmuruna tutulmaktadır. Renkli dünyasını kendisine takip edenlere çok iyi yansıtan Ergüner'i @pinarerguner onaylı hesabından takip edebilirsiniz. Twitter hesabı da yine @pinarerguner'dir.

pınar ergüner

 

Pınar Ergüner fotoğrafları

Sosyal medyadaki başarısında güzelliğinin de etkisi olan Pınar Ergüner birbirinden çekici fotoğraflarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. Bu sebeple de sürekli olarak gündemde kalıyor. Her geçen gün takipçi sayısını artırıyor. Güzel sunucunun fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum