Prens dizisi ikinci sezon ne zaman başlayacak? Prens 2. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Prens dizisi ikinci sezon ne zaman başlayacak? Prens 2. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Başrolünde Giray Altınok’un yer aldığı Prens dizisinin ikinci sezonunun yayınlanacağı tarih belli oluyor.

İlk sezonunun büyük beğeni kazanmasının hemen ardından ikinci sezon çalışmaları başlayan Prens dizisinde yayın tarihi için geri sayım başladı. Prens hayranları dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağını merak ederken bugün gelen bir haber izleyenleri heyecanlandırdı.

Prens dizisinin başrol oyuncusu Giray Altınok ve yapımın yayınlandığı platform olan BluTV’den Prens’in 2. sezonuna ilişkin yayın tarihi duyurusu yapıldı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Prens’in yayın tarihinin açıklanacağı tarih duyuruldu.

Buna göre, BluTV’de 2. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan Prens dizisinin yayın tarihi 28 Şubat Çarşamba günü belli olacak. BluTV’den konuya dair yapılan açıklamada; Yakında yakında... Daha çok beklersiniz. Şaka şaka, 28 Şubat'ta Prens'imize ne zaman kavuşacağımızı açıklayacağız.” ifadelerine yer verildi.

Haftaya yapılacak duyuru ile Prens’in 2. sezonunun ilk bölümün ve diğer bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı açıklanacak. Yapımın yeni bölümlerinin haftada bir kez mi yoksa hepsinin bir arada mı yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Prens dizisi oyuncu kadrosu

Geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Prens dizisinde; Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Hüseyin Avni Danyal, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Orçin, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan ve Onur Özaydın gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.