Rabia Ağca'nın Doya Doya Moda'dan ayrılmasından sonraki paylaşımları dikkat çekiyor

Rabia Ağca'nın Doya Doya Moda'dan ayrılmasından sonraki paylaşımları dikkat çekiyor
Televizyon ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'dan geçen hafta ayrılan Rabia Ağca, Instagram paylaşımları ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Güzel yarışmacı ayrılık sonrası tanıtımlarla takipçilerinin karşısına çıkıyor.

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'da 2. sezonun ilk gününden bu yana yarışan ve güzelliği ile de konuşulan Rabia Ağca, geçtiğimiz hafta yapım şirketinden izin isteyerek yarışmaya ara vermişti. Hakkında çeşitli söylentiler çıksa da programdaki durumu ile ilgili açıklamada bulunan Ağca, sadece ailevi ve kişisel işleri sebebiyle izin aldığını ifade etmişti. Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği genç isim, Doya Doya Moda'ya verdiği kısa arada ise iş birlikleri ile takipçilerine paylaşımlar yapıyor.


Binlerce kişi takip ediyor

Yarışmaya katılmadan önce sınırlı sayıda takipçisi bulunan Rabia Ağca artık bir fenomen. Hem de mavi tikli. Ekranlarda yer almasının ardından çığ gibi büyüyen takipçi kitlesiyle birlikte onay almayı başardı. Bu da birçok imkanı beraberinde getirdi. Güzelliği ile de ön planda olan Ağca birçok tanıtım gerçekleştiriyor. Son günlerde yine bu paylaşımlara yer verdi.


rabia ağca

Güzel ilginiz ve titiz çalışmanız için teşekkür ederim. Ben çok memnun kaldım size de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum???? @sibelkecelibeauty



Degisime devam???? En büyük farkliligi yaratan @mikro__kaynak tesekkur ederim ????????


rabia ağca

@madamefit.korse ile yine 36 bedene düştüğüm bir gün????


 

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir?

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Rabia Ağca İstanbul'da ikamet etmektedir. Yarışmada kendisini en tarz büyük beden kadın olarak Türkiye'ye kanıtlamayı istiyor. Genç olmasından dolayı yüksek enerjiyle sezona başlayacak güzel yarışmacının tek hedefi jüriden iyi puanlar almak. Kendisi 21 yaşında. Aslen Hataylı. Öğrenci ama öğrenciliğini dondurdu. Yeniden sınava hazırlanıyor. 1.68 boyunda, 75 kilogram ve 42 beden.



 

Doya Doya Moda Rabia Ağca Instagram hesabı

Programa katılan yarışmacılara dair en çok araştırılan konulardan biri de sosyal medya hesapları. Rabia Ağca Instagram hesabı ile ilgili olarak kendisinin bir profili olduğu ortaya çıkıyor. 70 bin takipçisi bulunan güzel isim 369 hesabı takip ediyor. @rabiiaagca linkinden ulaşabilirsiniz.


Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.