Sabahın Sultanı Seda Sayan 13 Ocak 2022 Perşembe 101. bölüm STAR TV izle

Sabahın Sultanı Seda Sayan 13 Ocak 2022 Perşembe 101. bölüm STAR TV izle
STAR TV ekranlarında 100 bölümü geride bırakan Sabahın Sultanı Seda Sayan'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden önemli uzmanların bilgilerini aktardığı programda farklı hikayeleri bulunan çift adayları da evlenebilmek adına umutlarını tazeleyip mutluluklarını yaşamak istedikleri anlar ilgiyle seyredilecek. Hepsi ve daha fazlası bugün de Seda Sayan'ın sunumuyla geliyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan 13 Ocak 2022 Perşembe 101. bölüm STAR TV izle alternatifleri haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen Sabahın Sultanı Seda Sayan 13 Ocak Perşembe 101. bölümü ile televizyondaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Seda Sayan'ın sunumuyla renkli anlara tanıklık edilen programda yaşama dair bilgiler de verilecek. Mesut'un Kamboçyalı aşkı Anna ile yaşadığı aşk dolu anlarda çok büyük bir mutlulukla stüdyoya gelen annesi, kısa sürede müstakbel gelininne alıştı. İki tarafın da kültürleri konusunda verdikleri test herkesi ekran başına kilitledi. Beton Kemal geldi ve denegeler değişti. Murat ve Havvanur arasında neler olacak?  Sabahın Sultanı Seda Sayan 13 Ocak Perşembe STAR TV Youtube canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Sabahın Sultanı Seda Sayan 13 Ocak Perşembe izle 

Başarılı sunucu Seda Sayan stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. STAR TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programını internetten www.startv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

seda sayan


 

STAR TV hakkında

Aysel Gürsaçer (d. 13 Ocak 1962, İstanbul), bilinen adıyla Seda Sayan, Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucu. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin ardından televizyon sunuculuğuyla öne çıktı ve başta Sabahların Sultanı Seda Sayan olmak üzere çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi. Seda Sayan, 13 Ocak 1962'de Eyüp, İstanbul'da doğdu. Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim Gazinosu'na assolist olarak çıktı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu. Ağustos 1978'de sahne alabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüterek doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirdi. Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987'de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin'den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi. Üçüncü eşi Soner Yapcacık ile 25 Ağustos 1998'de evlendi ve Ocak 1999'da boşandı. Dördüncü eşi Tuncay Kıratlı ile Nisan 2000'de evlendi ve Ocak 2001'de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır. Aralık 2017'de mahkeme kararıyla doğum tarihi 13 Ocak 1962 olarak değiştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.