Sabahın Sultanı Seda Sayan Murat ve Havvanur kimdir?

Sabahın Sultanı Seda Sayan Murat ve Havvanur kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen sabah programlarından biri olmayı sürdüren Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın en gözde çift adaylarından biri şüphesiz Murat ile Havvanur. Evlenmek adına geldikleri programda aylardır ülke gündemine oturan ikilinin geleceklerinin nasıl olacağı da merak konusu. Ayrıca kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Murat ve Havvanur kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen sabah programlarından biri olmayı sürdüren Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın en gözde çift adaylarından biri şüphesiz Murat ile Havvanur. Evlenmek adına geldikleri programda aylardır ülke gündemine oturan ikilinin geleceklerinin nasıl olacağı da merak konusu. Ayrıca kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Murat ve Havvanur kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Sabahın Sultanı Seda Sayan Murat ve Havvanur kimdir?

Uzun bir süredir ülke gündemine oturan Murat ve Havvanur, aylar önce programa evlenmek istedikleri için geldiler. Ancak sonrasında yaşanan olaylar zaman zaman birbirleri dahil olmak üzere aile bireyleri arasında tartışmaların hiddetlenmesine ve alevlenmesine neden oldu. Buraya kadar gelen süreçte henüz evlenemediler. Murat dün son bölümde gelinlik getirse de Havvanur'u sadece baba evinden çıkması halinde giydirebilmek adına ikna edebildi.

sabahın sultanı seda sayan murat ve havvanur

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.