Safir dizisinin çekimleri başladı, dizinin konusu, hangi kanalda yayınlanacak?

Safir dizisinin çekimleri başladı, dizinin konusu, hangi kanalda yayınlanacak?
Yaz sezonu ile birlikte birçok dizi sektöründen yeni dizi haberleri gelmeye devam ediyor. Çok yakında başlayacak olan Safir dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Peki Safir dizisi ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu nedir?

Yaz sezonunun ortalarında olduğumuz şu günlerde yeni sezona hazırlık çalışmaları dizi sektöründe hızla devam ediyor. Bu haberimizde Safir isimli dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Yeni dizi Safir hangi kanalda yayınlanacak? Safir ne zaman başlayacak? Safir dizisinin konusu nedir? Safir dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yeni dizi ile ilgili tüm merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz..

Safir dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Yeni sezona yetişmesi planlanan dizinin kadın ve erkek başrol oyuncuları Özge Yağız ve İlhan Şen oldu. Dizinin oyuncu kadrosunun devamında Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Selin Işık, Gizem Sevim, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Can Bartu Aslan, Sevda Baş, Münircan Cindoruk, Nur Yazar, Serdar Bordanacı, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur, Can Remzi Ergen gibi isimler yer alıyor.

Safir dizisinin hangi kanalda yayınlanacak?

NTC Medya imzalı yeni diziyi Semih Bağcı yönetecek. Senaryosu ise Burcu Över'in imzasını taşıyor. Dizinin çekimleri Kapadokya'da başladı. Safir dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak.

Safir dizisinin konusu nedir?

Safir dizisi 3 kardeşin hikayesini anlatır. Gülsoy ailesinin ortanca oğlu Yaman çocuk yaşlardan beri Feraye'ye aşıktır. Annesinin safir yüzüğünü çocukken aşık olduğu kıza verip evlenme teklifi etmesiyle hikaye başlayacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.