Savaşçı 98. bölüm 20 Eylül Pazar | Tek parça, full, HD, FOX Play ve Youtube izle

Savaşçı 98. bölüm 20 Eylül Pazar | Tek parça, full, HD, FOX Play ve Youtube izle
FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümü ile 20 Eylül Pazar akşama yayınlandı. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 98. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Savaşçı 98. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde yine göz yaşları akacak. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 98. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.
 


Savaşçı 98. bölüm özeti

Kopuz Albay, geçmişte izini kaybettirmiş olan, azılı bir teröristle ilgili önemli bir istihbarat alır. Sonuçları ne olursa olsun, bu teröristi tek başına etkisiz hale getirmeye kararlı olan Kopuz Albay, gizlice yaptığı çılgın planını devreye sokar. Ancak Kopuz Albay’ın yokluğunun fark edilmesiyle karargah alarma geçer. Kutalmış Paşa, Kopuz Albay’ı durdurmak için bütün olanakları seferber ederken, Yüzbaşı Kağan’ın beklenmedik hamlesi işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Olayların seyri bir anda değişse de, hedefe kilitlenmiş olan Kopuz Albay’ı vazgeçirmek hiç kolay olmayacaktır. Çünkü Kopuz Albay için bu teröristten hesap sorma zamanı gelmiştir!



Savaşçı 98. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 98. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 97. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.