Savaşçı yeni bölüm neden yok? Savaşçı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? 11 Ekim Pazar FOX TV yayın akışı

Savaşçı yeni bölüm neden yok? Savaşçı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? 11 Ekim Pazar FOX TV yayın akışı
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve pazar günlerinde zirveye oynayan Savaşçı yeni bölümü ile yine yayınlanmayacak. Dizinin yerine Öğretmen izleyicisiyle buluşacak. Peki, Savaşçı neden yok? Savaşçı bitti mi final mi yaptı? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

İlgiyle izlenen bölümleri ile uzun süredir ekranlardaki yerini alan Savaşçı, üç haftadır izleyicisinden uzaktı. Dizinin takipçileri bu zaman zarfı içerisinde akıbetini merak ettikleri yapım hakkında birçok sorgulama gerçekleştirdi. Eleştiriler yazdı, tepki gösterdi ve maceranın kaldığı yerden devam etmesini istedi. Televizyon dünyasında da geniş yer tutan dizinin devam edip etmeyeceği tartışmasına FOX TV son noktayı koydu. Peki, Savaşçı neden yok?  Savaşçı bitti mi final mi yaptı? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.


Savaşçı neden yok? Final mi yaptı?

Yapımcılığını Limon Yapım'ın üstlendiği Savaşçı'nın 100. bölümü yayınlanmadı. Hafta içinde oyuncuların istedikleri ücretlerde indirime gitmedikleri ve çekimlerin durduğu yönünde iddialar internet sitelerinde yer aldı. Bu gelişme sebebiyle dizinin ekranlara gelmediği düşünülüyor. Limon Yapım'ın son paylaşımı da 22 Eylül'de gerçekleştirildi. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.


 

Savaşçı yeni bölüm ne zaman?

FOX TV'deki bölümleri ile uzun süre gündemde kalan Savaşçı'nın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

savaşçı neden yok


 

FOX TV'den flaş hamle

Dizinin yayınlandığı FOX TV web sitesinde izleyicilere fikir verecek bir hamle yaptı. Sitenin diziler kısmından Savaşçı çıkarıldı. Artık geri dönmesinin daha da zorlaşması bekleniyor. Ancak oyuncular, yapım ve kanal arasında tekrar bir anlaşma sağlanırsa yeniden yayınlanabilir.


 

FOX TV 11 Ekim 2020 Pazar Yayın Akışı

08:30 İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu
11:15 Mucize Doktor
13:30 Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi
15:30 Çocukluk
19:00 Gülbin Tosun ile Fox na Haber Hafta Sonu
20:00 Öğretmen


Tüm kanalların yayın akışına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum